Miért vagyok féltékeny? Többi lent
Akkor ajánlok egy másik megoldást.
Mondd meg annak a másik lánynak, hogy szervezzetek valami meglepetést a legjobb barátnődnek. Nem lesz mostanában szülinapja? Ha lesz, akkor valami meglepetés programot kitalálhattok neki. Vagy közös ajándékot is vehettek. Az ilyen programok közelebb hozzák egymáshoz az embereket. A másik lányhoz is közelebb kerülnél és hozzá is ez által. Nem is kell, hogy szülinapja legyen, anélkül is megbeszélheted ezzel a másik lánnyal, hogy menjetek el valahova hármasban, koncertre, vagy valami érdekes programra (ha pestiek vagytok, akkor pl. a Zene Házába, vagy a Fénymúzeumba, vagy az Illúziók Múzeumába, bárhova, vegyetek neki egy meglepetés jegyet és örülni fog neki nagyon szerintem.
Engem egyszer megleptek így barátnőim és kifejezetten jót tett a kapcsolatnak, mind3an nagyon jóban lettünk utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!