Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vagyok féltékeny? Többi...

Miért vagyok féltékeny? Többi lent

Figyelt kérdés
Féltékeny vagyok a legjobb barátnőm másik legjobb barátnőjére. Szégyellem bevallani, de már nagyon idegesít és megkeseríti a mindennapjaim. A legjobb barátnőm azt mondta, hogy ő is a legjobb barátjának tart engem, és foglalkozik is velem, de amikor a másik barátnője is ott van, akkor néha van az, hogy kicsit "Steve"-nek érzem magam, mert a másik lány állandóan őt ölelgeti, vele rak ki sztorit, fogja a kezét, puszilgatja stb. Félek, hogy őt sokkal jobban szereti, vele jobban elvan, őt inkább felvállalja, mikor nekem ő az első. Hogy tehetek ezellen? Kérlek, akinek van tapasztalata ilyesmiben, segítsen, mert már elegem van belőle, hogy mindent ilyen nagyon magamra veszek.

jún. 1. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért menjél pszichológushoz. Ennek mélyről jövő gyökerei vannak, amiket fel kell tárni, és megtalálni magadban az értékeket. Testvéred nincs?
jún. 6. 21:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Van testvérem, nagyon jó vele a kapcsolatom. Remélem ki fog múlni az összes ilyen gondolat a fejemből, a pszichológus én a legvégső megoldásnak tekintem.:/
jún. 10. 09:26
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Mért a legvégső megoldás?
jún. 10. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

Akkor ajánlok egy másik megoldást.

Mondd meg annak a másik lánynak, hogy szervezzetek valami meglepetést a legjobb barátnődnek. Nem lesz mostanában szülinapja? Ha lesz, akkor valami meglepetés programot kitalálhattok neki. Vagy közös ajándékot is vehettek. Az ilyen programok közelebb hozzák egymáshoz az embereket. A másik lányhoz is közelebb kerülnél és hozzá is ez által. Nem is kell, hogy szülinapja legyen, anélkül is megbeszélheted ezzel a másik lánnyal, hogy menjetek el valahova hármasban, koncertre, vagy valami érdekes programra (ha pestiek vagytok, akkor pl. a Zene Házába, vagy a Fénymúzeumba, vagy az Illúziók Múzeumába, bárhova, vegyetek neki egy meglepetés jegyet és örülni fog neki nagyon szerintem.

Engem egyszer megleptek így barátnőim és kifejezetten jót tett a kapcsolatnak, mind3an nagyon jóban lettünk utána.

jún. 11. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!