Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az ember többsége miért nem...

Az ember többsége miért nem kedves? Miért önző egoista barom?

Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 16:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Ki bántott?
2024. máj. 29. 16:15
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
kedves vagyok,lassan 40 éves szűz férfi
2024. máj. 29. 16:15
 3/30 anonim ***** válasza:
74%

Miért legyek kedves?

A legtöbb ember buta, idegesítő energiavámpír és egy mértes önző rosszindulatú dög.

Nem vagyok egoista, tudom azt is, hogy egy lelki romhalmaz vagyok, de bele fáradtam én már minden ilyen jópofizásba. Legyen kedves az akinek még egybem van a belső világa.

2024. máj. 29. 16:16
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

A legtöbb esetben ha előre akarsz jutni át kell gázolni egyeseken vagy maradsz abban az alacsony sz**ar pozícióban...

Dupla fizuért téged is lesz**arnának.

Hagyod, hogy mindig minden alkalommal más vegye meg amit akarsz, mert kedves vagy? És mindig rácseszel?

Én próbáltam hosszú évekig figyelmes és kedves lenni, de ezzel az életben a legtöbb esetben ott maradsz egy szinten és nem jutsz semmiben előrébb.

Mások le fogják sz**arni, hogy barátod vagy barátnőd van, próbálkozni fognak nála, te nem mert kedves vagy...

2024. máj. 29. 16:21
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem érdekelnek az emberek,nem vagyok bunkó,csak közönyös. Akiket ismerek és szeretek,azokért szinte bármit megteszek. A többi vadidegen ember kicsit sem érdekel.
 6/30 anonim ***** válasza:
70%
A többség nem ilyen.
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
A jó emberek élnek a legszarabbul általában.
2024. máj. 29. 16:39
 8/30 anonim ***** válasza:
12%
Azért mert ha kedves vagy akkor jobb energia vesz körbe és boldogabb is vagy. Ha rosszindulatú vagy az rossz energia és betegséget is szül. Nem normális ha valaki elakarja nyomni a másikat!
2024. máj. 29. 16:39
 9/30 anonim ***** válasza:
44%
Igazából a szituációtól is sok függ. Egykori kollégám is ugyanezt kérdezte egyszer, aztán kiderült, hogy ő random vadidegen nőknek irkált FB-n kisregényeket arról, hogy mennyire szimpatikusak neki ránézésre, és találkozzanak. A reakciók a semmi válasz-tól a fészkes fr@ncba való elküldésig terjedtek, a kolléga meg nem értette, miért nem kedvesek vele, amikor ő olyan barátságosan írt. Nem lehetett neki megmagyarázni, hogy 1. ha egy vadidegen csak úgy a semmiből nekiáll "kedveskedni", az minimum furcsa, 2. senkinek nem kötelessége viszonozni ezt a kedveskedést, ha nem akarja, és 3. ő ráadásul többnyire férjezett és családos nőkkel akart kedveskedni.
2024. máj. 29. 16:50
 10/30 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem bírnak ellenállni a Sátán kísértésének, hogy az anyagi javakat, élvezeteket hajszolják...
2024. máj. 29. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!