Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátságból szerelem évek...

Barátságból szerelem évek után? Férfiak közelednétek haver exnejéhez ha bejönne nektek?

Figyelt kérdés
Szeretem egy barátom. Nem tudom elfelejteni majdnem egy éve. Most válok. Igaz nem miatta. Hanem nyereményjátékfüggőség, valószinű megcsalások, stb miatt. Ő a férjem egy barátja. Mit tegyek elfelejtsem? Vagy közeledne ha bejönnék neki?
máj. 26. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már nagyon gyakran és mélyen vagytok benne a beszélgetésekben az már elég egyértelmű...
máj. 26. 22:38
 12/14 A kérdező kommentje:
11 irtam privit mert nem egyértelmű a dolog...
máj. 26. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"ezek nem most kezdődtek a válásommal, a válás elejen vagyok, szerelmes meg majdnem 1 éve"

Tudom, hogy kiábrándítóan hangzik, de teljesen egyetértek a kettessel. Tankönyvi példa: rosszul működik a házasság, az ember vágyik a kapcsolódásra, törődésre, és talál rá közeli partnert. Én is éreztem már misztikus lelkitársi kapcsolatot a 10 évvel fiatalabb kolléganő irányába, ami pont addig tartott, míg a feleségemmel rendbe nem hoztuk a sztorit. Azóta is jóban vagyok a kolléganővel, és sokat mosolygok magamban, hogy miket belevetítettem anno.

A válásod nem egy éve kezdődött, a házasság elromlása már korábbra megy vissza. Végtelen klasszikus eset ilyenkor belezúgni egy közeli ismerősbe.

máj. 27. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van, ha szereted.

Jelentsen bármit is a szeretet, azért ez mindig 2 emberen múlik.

Ha szükséged van a közelségére, persze, jelezd neki. Érzed ezt hosszabb ideje, az is teljesen rendben van.

Viszont az ő oldalát is meg kell ismerned jobban, vagy hát a kérdésből ezek nen derülnek ki.

És azért hozzátenném, hogy amíg a váláson kell túlesni, addig inkább válj el normálisan. Erősödj meg mentálisan, érzelmileg, minden téren mielőtt belevágsz egy új kapcsolatba, mert addig nagyobb eséllyel kerülsz hasonló helyzetbe, mint a mostani.

máj. 28. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!