Barátságból szerelem évek után? Férfiak közelednétek haver exnejéhez ha bejönne nektek?
"ezek nem most kezdődtek a válásommal, a válás elejen vagyok, szerelmes meg majdnem 1 éve"
Tudom, hogy kiábrándítóan hangzik, de teljesen egyetértek a kettessel. Tankönyvi példa: rosszul működik a házasság, az ember vágyik a kapcsolódásra, törődésre, és talál rá közeli partnert. Én is éreztem már misztikus lelkitársi kapcsolatot a 10 évvel fiatalabb kolléganő irányába, ami pont addig tartott, míg a feleségemmel rendbe nem hoztuk a sztorit. Azóta is jóban vagyok a kolléganővel, és sokat mosolygok magamban, hogy miket belevetítettem anno.
A válásod nem egy éve kezdődött, a házasság elromlása már korábbra megy vissza. Végtelen klasszikus eset ilyenkor belezúgni egy közeli ismerősbe.
Teljesen rendben van, ha szereted.
Jelentsen bármit is a szeretet, azért ez mindig 2 emberen múlik.
Ha szükséged van a közelségére, persze, jelezd neki. Érzed ezt hosszabb ideje, az is teljesen rendben van.
Viszont az ő oldalát is meg kell ismerned jobban, vagy hát a kérdésből ezek nen derülnek ki.
És azért hozzátenném, hogy amíg a váláson kell túlesni, addig inkább válj el normálisan. Erősödj meg mentálisan, érzelmileg, minden téren mielőtt belevágsz egy új kapcsolatba, mert addig nagyobb eséllyel kerülsz hasonló helyzetbe, mint a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!