Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok nekem segíteni ebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem segíteni ebben a dologban? Hogyan kéne közelednem, mikre kéne figyelnem?

Figyelt kérdés
Sziasztok . Már egy huzamosabb ideje szerelmes vagyok egy lányba(fiú vagyok,gimnazista). Ugyan olyan idősek vagyunk , csak ő mivel 10. Hóban született ezért suliba alattam lévő osztályban van . Már elmondtam neki,mit érzek iránta és jól fogadja (mondta ,hogy még nem tudja biztosan a dolgot beszélgessünk ,ismerjük meg egymást jobban és majd kiderül). Nem volt még kapcsolata soha , nekem se. Szeretném megcsókolni. Megkérdezte messengeren mikor szeretném kb megcsókolni , és,hogy szóljak előtte . Ezt egy kicsit furának tartom mivel ilyenről még nem igazán hallottam ,hogy kérdezi mikor szeretném. Szerintetek mennyi esélyem van nála ? Nem szeretném elbaltázni a dolgot , ezért fordulok hozzátok. Tudnátok tippeket , és tanácsokat írni? Életemben ez az első alkalom,hogy ilyen szituációba kerültem . Megpróbáltam nornálisan megfogalmazni a dolgokat , kérlek szépen titeket kultúráltan nyílvánítsátok ki a véleményeteket 🙂, köszönöm szépen !

2019. dec. 29. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Hívd el egy italra,utána sétálgassatok.

Aztán hívd el vahova kirándulni.

2019. dec. 29. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szervez vele közös programokat,ne csak legyet úgy mint a befőtt.
2019. dec. 29. 11:17
 3/5 jó_csaj_vagyok ***** válasza:
Menj el vele valahova (sétálni, inni valamit, moziba stb.) és mondjuk amikor el akartok köszönni öleld át hosszan. Ez utánna fogd meg a kezét és néz a szemébe és próbáld lassan megcsókolni. Így nem is kell neki szólnod, hogy meg akarod csókolni mert észre veszi ő maga és ha nem akarja akkor van még ideje szólni... (lassan közeledjen hozzá de ne annyira lassan hogy el bizonytalanodjon)
2019. dec. 29. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönömb szépen az eddigi visszajelzéseket 🙂 ! Az a probléma ,hogy az apja nem nagyon engedi el sehova csak suliba . Ennél fogva csak suliban tudunk találkozni. Nem egy csendes lányról van szó attól függetlenül milyenek a szülei.
2019. dec. 29. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ohh,akkor nehezebb a dolgod.

Beszélgess a lánnyal a suliba,és majd egy idő után mutatkozz be az apjának. Ha szimpi vagy neki,talán majd el fogja engedni.

2019. dec. 29. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!