Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelenthet valamit? Nekem kéne közelednem felé?
Van egy srác, 3 évvel idősebb,mint én. Egyszerűen tökéletesen néz ki.
Én alacsony vagyok, átlagos testalkatú, kicsit talán ducibb, de nem vészes .
Ha megyünk egymással szemben a folyosón, általában összetalálkozik a tekintetünk. Tegnap kint voltunk az udvaron, tőlem kb 5-10 méterre álltak a haverjaival, ránéztem és úgy láttam, mintha engem nézne. Utána mögénk mentek, óvatosan hátrafordultam, akkor is nézett ( bár ha felém hátrafordul valaki, én is nézem), azzal a tipikus tekintettel, tudjátok ( egyik szemöldök enyhén felvonva, karba tett kéz) .
Bejelöltem, azonnal visszajelölt, bár szerintem nem tudja ki vagyok, csak a közös ismerősök+ suli miatt.
Mit kéne csinálnom? Nem igazán kéne közelednem szerintem, furán venné ki magát utána a dolog, ha ő nem szimpatizál velem.
Nagyon tetszik a srác, tényleg eszméletlen.
A többi lány valamiért nincs rákattanva, talán azért, mert csak 165 cm kb.
Mintha csak rólam beszélnél(én is 165 cm magas vagyok), na jó ez egy kicsit nagyképű volt, de a poén kedvéért elsütöttem. Veszíteni valód nincs, a legrosszabb ami történhet, hogy nemet mond, de az még mindig jobb, mint a bizonytalanság,de akár jól is elsülhet. Keresd fel őt, legjobb lenne személyesen, tudom ez nem egyszerű,ha ez a része nem megy, akkor egy üzenetet megér.
19f
Karba tett kéz semmi jót nem jelent :))))))
Ennyire magányosak már ne legyetek, 99% ítélkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!