Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ellenkező nemű barátoknál...

Ellenkező nemű barátoknál mennyire elfogadható hogy amikor talalkoznak, szinte folyamatosan bókolnak egymásnak?

Figyelt kérdés
Sőt, dícsérik egymást hogy milyen jól nézel ki, szép vagy, milyen jó pasi vagy stb. A barát azért csak barát mert nem tetszenek egymásnak gondolom én. Sőt a lány még meg is jegyzi a pasinak hogy tuti azt gondolják hogy mi eggyütt vagyunk. Valóban csak barátilag tekinthetnek egymásra? Van ennyire szoros barátság?
2024. máj. 24. 22:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom az én esetemet. Középkorú családos nő vagyok. Jött a munkahelyemre egy pályakezdő fiatalember, okos intelligens jóképű.

Első benyomásom: ejha! Tök jól néz ki! (Kémia!)

Sokat beszélgettünk. Kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Második benyomás: ha fiatal lennék és facér tuti belezúgnék.

És jött a lelki gát. Hiszen nem vagyok fiatal. És nem vagyok facér. És szeretem a férjem. De a kisördög soha nem alszik és folyamatos szenvedést okoz. Naivan azt gondoltam lehetünk barátok, lehetünk jó barátok. A barátságunk egyre szorosabb lett és én egyre mélyebbre zuhantam egy szakadék mélyére.

Lehet tudatos gátat szabni az érzelmeknek, de attól még ott vannak!!!

Egyszer mi is majdnem összejöttünk. Akkor kiderült ő mit is gondol valójában. Azt, hogy látva a vonzódásom felé én egy dugható nő vagyok mert hát ha én akarom akkor miért ne.

Na ez kijózanított. Utána igyekeztem távolságot tartani tőle, végül még a munkahelyről is eljöttem inkább, már nem éreztem ott jól magam szerencsére egy sokkal jobbat találtam, új életet kezdtem, a házasságomra fókuszálok és soha többé azóta senkit sem engedtem magamhoz olyan közel barátként mint őt anno. Ez a nőkre is vonatkozik nem csak a férfiakra. Valami eltörött bennem. Naiv voltam. Megmutattam a lelkemet egy olyan valakinek aki ezt úgy értelmezte, hogy a testemet is megkaphatja.

Köszönöm ha elolvastátok, jó volt kiírni magamból 😥🤨🤔😊

2024. máj. 25. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy az sem mindegy, hogy barát vagy haver.

Mert haver lehet olyan, akivel mondjuk havi egyszer összeülsz társaságban, elhülyültök és esetleg bejön.

Viszont a barát egy jóval szorosabb kapcsolat, ahol azért számíthattok a másikra, gondokat is megoszthattok egymással. Itt nem fér bele a tetszés (bókolgatás, flört pláne nem), mert innen már csak egy lépés a fantáziálgatás.

Ahol van flört, érintések, bókok....az már inkább barátság extra (még akkor is, ha nincs szex).

2024. máj. 25. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
#10 a lelki gát nyilván a fejben létezik, mint az érzelmek is. Mert te mire gondolál falat építek a fejembe téglából? Xddd
2024. máj. 25. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Folyamatos bókolgatás nem fér bele. Ha régóta tart a barátság, és ritkán találkozunk, meg lehet dicsérni a másikat, úgysem lehet palástolni a nagy örömet, hogy újra találkozunk. A folyamatos dicsérgetés az flörtölés.
2024. máj. 27. 05:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Én az ellenkező nemű barataimmal szoktam flörtölni, ad nekik egy kis önbizalmat legalább. De soha nem is akartam, meg nem is akarok tőlik semmit.

(Férfiként)

2024. máj. 27. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!