Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos a barátnőm sérelme, ha...

Jogos a barátnőm sérelme, ha azért mondom le a vendégséget, mert összeszedtem egy balesetes állatot és lehet, hogy rá kell vigyáznom hétvégén?

Figyelt kérdés
2024. máj. 24. 10:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Pedig felajánlottam, hogy akkor jöjjön el ő hozzám jövő héten, de még így se nagyon tetszik neki. Hónapok óta nem találkoztunk, mert másik városban élünk, az ország két eltérő pontján.
2024. máj. 24. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Milyen balesetes állat? Látta állatorvos?

Ne haragudj, de ha ennyire távol éltek egymástól, ez igen gyér kapcsolat. Barátnőd nem akart utazni, se állatot dajkálni, ez veszett ügy.

2024. máj. 24. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Jogos lehet,valoszinuleg o mar keszult erre.Nekem pl.azelott nagyon rossz volt amikor valaki visszamondott egy utat amire o hivott a bejelentkezeseket viszont en inteztem,kontaktaltam az illetekesekkel.Az indok az volt masnap lesz a kolleganoje szuletesnapja es ebedre mennek hozza.Ugy teher volt neki hogy keso ejszaka erne haza meg ezek szerint neki sokat nem szamitottam
2024. máj. 24. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Igen, nagyon kiakadnék!
2024. máj. 24. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
Jó lelke lehet a csajnak, ha ennyire fontosabbnak tartja magát egy állatnál...
2024. máj. 24. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Miért te nem tartod magad fontosabbnak egy állatnál? Vagy vega vagy?
2024. máj. 24. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Azért szerintem nagyon más az, hogy egy kutyát üssek el az autómmal, vagy egy embert, akkor nyilván én is az embert hagynám életben, és a kutyát csapnám el. De itt nem erről van szó, hanem arról, hogy a kérdező, ha jól éltermezem a kérdést, befogadott és dajkál valami sérült állatot, és emiatt lemondott egy találkozót. Ami szerintem teljesen rendben van, mert itt az forog kockán, hogy egyen-igyon a barátnővel, de esetleg közben meghal otthon a befogadott állat, vagy most elmarad az evés-ivás, de cserébe életben marad a befogadott állat, és majd később bepótolják a bulikát. Illetve fel lett ajánlva, hogy utazhat a barátnő is az ő otthonába, de nem élt ezzel a lehetőséggel. Szerintem így eléggé önző a kiakadás, bár én is csalódott szoktam lenni, ha egy számomra fontos emberrel úgy volt, hogy találkozunk, aztán mégse, de néha közbejönnek dolgok, ez van.
2024. máj. 24. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!