Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kezeljek egy ilyen...

Hogyan kezeljek egy ilyen férfi-nő barátságot?

Figyelt kérdés
A párom egy ellenkező neművel kezdett barátkozni a munkahelyén, ami nagyon bántó volt számonra mikor kiderült, mivel soha egy szóval nem említette, hogy ennyire jóban lettek pár hét alatt. Úgy érzem, hogy folyamatosan titkolni akarta előttem, mert szerinte úgysem értettem volna meg, nem tetszett volna nekem. Nem tudom hogyan kell egy ilyen helyzetet kezelni. Ha azt mondom, ne beszélgessen, írogasson neki, akkor úgy érzem egy hárpia vagyok, ha azt mondom oké, baratkozzanak akkor meg hol a határ.. nyilván nem mondhatom, hogy csak heti 2-szer beszéljetek a munkahelyen kívül. De napi szinten viszont zavarna, ha folyamatosan chatelnének, telefonálnának egymással. Azt érzem, hogy a párom vonzódik is hozzá, nem tudja úgy kezelni baratkênt, mintha egy férfi lenne, mert egy nőnek azért csak bókolgat stb.
2024. máj. 22. 08:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#6 nem kezdek ki minden ellenkező neművel. Sok férfi kollégám van. Viszont egyikükkel sem írogatok késő este, mikor a párom alszik, titokban. Egyiküknek sem írnék olyat, hogy odabújnék hozzá. És nem beszélek velük 1-2 órát egymást követő napokon telefonon. Önmagában a barátság nem zavarna, ha mondjuk be lettem volna avatva abba, hogy ők pár nap alatt ennyire jóban lettek.

#9 30-40 esek vagyunk. A kapcsolatunk csak 1,5 éves. Természetes, hogy egy már régebben (előttem) kialakult barátságot könnyen elfogadnék. De ez a helyzet új nekem és fura is ez a hirtelen egymás iránti túlzott érdeklődés. Mindezt végig elhallgatva előttem, úgy hogy ők csak pár hete ismerték meg egymást.

2024. máj. 22. 09:38
 12/13 A kérdező kommentje:
#10 csak a párom vonzódik hozzá. Legalábbis a beszélgetésekből, amit megmutatott ez jön le. A nő sosem utalt semmi olyanra és el is mondta, hogy ő semmit nem akarna a barátságon túl, mert szereti a párját.
2024. máj. 22. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a párod olyat ír másnak, hogy odabújna hozzá, akkor mi a kérdés? Ez nem barátkozás. A párod rányomult másra. Az már csak részletkérdés, hogy a munkatársa vagy kije.
2024. máj. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!