Csúnya férfiként csak az agresszió a megoldás?
50 N vagyok. Nekem soha nem jött be az agresszió. A kedvesség és a magabiztosság inkább. Sőt, egy agresszív embert nem is tartok magabiztosnak. Sokkal érettebb, ha valaki higgadt tud maradni. Attól még lehet hatásos, komoly.
Külsőre pedig ne legyen elhanyagolt. Az arc szépsége nem fontos, de tükrözzön intelligenciát. Nekem fontos még, hogy ápolt legyen, figyeljen pl a fogára, orrszőrre, stb. Nem tetszik, ha a külseje káros életmódot tükröz, pl alkoholizmus, dohányzás, életmód miatt korán ráncos, egészségtelen bőr, lilásvörös arcszín, ilyesmi nem tetszik.
“ Sőt, egy agresszív embert nem is tartok magabiztosnak”
Nem is arról van szó, hogy szeretik őket. Hanem inkább úgy értettem, hogy ha agresszív vagy akkor legalább félnek, tartanak tőled és a csúnyákkal szembeni goromba, aljas viselkedésükből valamennyire visszvesznek, hagyni fognak élni végre. Nekem suliban például csak az agresszió hozta el azt, hogy végre békén hagyjanak. Azelőtt nagy előszeretettel szívattak, vagy rúgtak belém. Aztán középsulira ezt már meg is spékeltem egy magas arroganciával minek hatására már lettek is haverjaim az osztályban.
Tehát tapasztalataim szerint SAJNOS ezt VÁRJÁK el tőled.
14
Az egész világ egy rossz környezet..
16
Hogy érted. Milyen orvoshoz?
Pszichológushoz.
Előtte egy vérvizsgálat kell, hogy minden hormon rendben van-e.
18
Miért gondolod, hogy ilyen vizsgálatra lenne szükségem?
#13 “Nem is arról van szó, hogy szeretik őket. Hanem inkább úgy értettem, hogy ha agresszív vagy akkor legalább félnek, tartanak tőled”
Nem. A kemény emberektől tartanak. Attól, h neked vörösödik a fejed és habzik a szád az idegtől maximum röhögnek rajtad, ha amúgy nem vagy kétajtós szekrény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!