Ha valakivel komolyabban baràtkoztatok mennyire viselt meg ha megszakadt a baratsàg? Utàna egy màsik baràtsàg tudta pótolni a hiànyt?
Toxikus barátságban voltam egy fiúval (18F, én 18L). Mindig bullyingolt, elfelejtett velem kapcsolatban mindent (szülinap, kedvenc film, mindent ami hozzám köthető), szétzúzta az önbizalmam minden szinten. Túlszexualizálta a rasszomat is, ezzel kapcsolatban is bántott. 4 éven keresztül elmondta minden nap, hogy soha bottal nem piszkálna meg, aztán egyik este a semmiből rámmászott, amitől szintén megalázva éreztem magam. Sokszor úgy tett, mintha nem is lennénk barátok. Ellopta a poénjaimat és úgy adta elő a menő fiúknak, mintha ő találta volna ki őket.
Most jutottam el oda, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot. Csak most jöttem rá, milyen görcsben voltam minden nap, hogy már a görcs feloldódott. Viszont olyan őrülten szerettem és szeretem még mindig, mint senki mást, gyakorlatilag széttéptem a saját szívemet, teljesen kikészültem. És nem, sose szerettem romantikusan, mindig egy másik fiú tetszett, meg hát nem is az esetem semmilyen szinten. De ez most nem számít, mindegy, milyen szeretet volt, mert meghalok a hiányától. Ha most bocsánatot kérne, újra a legjobb barátom lenne. De persze ignorál, meg állandóan iszik, amit eddig nem csinált.
Nekem már soha nem lesz mégegy olyan jó barátom mint ő. Egész nap öleltem, minden nap együtt voltunk, beszélgettünk, nevettünk... ilyen többé nem lesz. Viszont legalább újratanulhatom, hogy én is érek valamit.
" Az ellenségeimmel elbánok magam is, a barátaimtól ments meg Sors..."
Régi mondás,de nagyon igaz. Olyan hátbadöféseket,genyóságokat amit nagyon közeli barátoknak nevezett emberek tudnak adni sosem kaptam senkitől az életben csak ezektől...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!