Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baráti társaságból egy buliban...

Baráti társaságból egy buliban megcsókolt egy nő. Én vissza. Sok éves kapcsolatom van. Mennyire kellemetlen ez?

Figyelt kérdés
Nem tudom látta-e valaki, mert részeg voltam. Elég rosszul érint.

2024. máj. 10. 13:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

16:19

Itt mindenki az erkölcs netovábbja, ott eljátszhatják azt az embert amilyennek hiszik magukat de közben meg nem :D

Kérdező, engedd már el! Itt akármit mondasz te leszel a szar még azért is mert ránézel egy másik nőre!

2024. máj. 10. 16:42
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

19:

"Csak csókok és taperolas volt, de látod ez is kiveri a biztosítékot némelyeknél."

szerintem nincs neki lelkiismeret furdalása -én is azt hittem de nem úgy tűnik- ami persze nem jelent semmi rosszat, nem ismerem a párkapcsolatának minőségét.

Kérdező:

Te tudod egyáltalán, hogy mit akarsz akkor? Még üziztek is a csajal:D

Persze, hogy kiveri a biztit: most akkor kitől mit akarsz -ezt döntsed el, mert eddig én azt hittem, a jelenlegi kapcsolatod jelent valamit. De ezek szerint semmit. Akkor tényleg mond meg a "párodnak" (ex) mi a szitu, és majd Ő eldönti mennyire kellemetlen ez. Még azt is sírtad, hogy ez téged rosszul érint -ezt hogy érted :D

2024. máj. 10. 16:44
 23/26 anonim ***** válasza:
69%
Az o dolga ha jolerezte magat akkor oke de akkor minek kell szegeny baratnojevel lenni ezekszerint nem szereti oszinten ha nem bantja a dolog ami tortent. Legalabb legyen gerince es mondja el neki a lany meg majd eldonti bele fer e vagy nem
2024. máj. 10. 17:54
 24/26 A kérdező kommentje:

22, Nincs semmi köztünk a csajjal, csak megkerdeztem mi ujsag es írtam neki is, hogy kellemetlenul érzem magam.

Józanul biztos nem történt volna ilyen barátok előtt. Ennyire hülye nem vagyok. De valószínű csak egy valaki láthatta.

2024. máj. 10. 18:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Asszonynak emlitd meg! Jobban jársz. ;)
2024. máj. 10. 23:55
 26/26 Szolovjov ***** válasza:
#4 Az nem egyeztethető össze a keresztény normákkal.
2024. máj. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!