Mindig mindenkit megölel a társaságból, kivéve engem. Miért?
Egy középiskolás lány vagyok, és van egy fiú barátom, akivel tök jóba vagyok. A közös baráti társaságban elköszönés kor, vagy épp találkozáskor mindenkit végigölelget kivéve engem, pedig az elmondása alapján is én vagyok az egyik olyan személy, aki nagyon közel áll hozzá. Még csak azt sem lehet mondani, hogy büdös vagyok, és ezért nem akar megölelni,mert akkor ez másokat is zavarna.
Szerintetek miért lehet az, hogy szinte mindig én vagyok a kimaradó személy?
#1:
Ha meg sem öleli, hogy a francba tetszhet neki?
“ Nem hiszem, hogy tetszem neki,mármint elméletileg nem a hozzám hasonló lányok az esetei. Csak fura, mert az elején még megölelt...”
Valószínűleg adtál valami jelet, amit úgy értelmezett, hogy te többet akarsz tőle, ezért sürgősen befejezte az ölelgetésedet, mielőtt szerelmet vallasz, mert bár barátilag jól megvan veled, szexuálisan nem vagy számára vonzó. De ez is csak tipp, kérdezd meg tőle. Csak legyél felkészülve a válaszra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!