Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik olyan...

Szerintetek létezik olyan barátság, mint amilyen a Szex és New York-ban volt a 4 nö között?

Figyelt kérdés
Összejött ilyesmi valakinek?

2024. máj. 6. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Igen, de nem magyaroknál.
2024. máj. 6. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy sorozatnak semmi köze a valósághoz, de amúgy ja, lehet 4 nő között barátság.

Az #1-es meg csak hülye, ne figyelj rá.

2024. máj. 6. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi hárman vagyunk, mondjuk ketten ebből egy pár, szóval nem pont olyan, de amikor hármasban lógunk, nem viselkednek ők sem párként, szóval tök olyan, mintha simán három barátnő lennénk.
2024. máj. 6. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Hármas fogat szokott jellemzőbb lenni. Nekem is van ilyen már 8 éve, meg volt egy egyetem alatt is, de az felbomlott. Ilyen négyes barátnőkről nem tudok.
2024. máj. 6. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Volt nálunk is, mondjuk mi öten voltunk, évekig nagyon jó kis egységet alkottunk, aztán egy megkergült és onnantól borult a nagy barátság. Ketten maradtunk barátnők azóta is.
2024. máj. 6. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Letezik. Amig ki nem kozositenek egyet meg ossze nem vesznek. Nok sosem kepesek bekesen baratkozni. De attol meg lehet erdekes a dinamika.
2024. máj. 6. 19:45
 7/7 Ghgj ***** válasza:
Igen, nekem van egy olyan barátnőm, akivel 19 éve szeretjük egymást, testvérek vagyunk. Voltak mosolyszünetek, nem is egy, de azt elképzelni, hogy úgy éljen át nehézségeket, hogy nem vagyok a támasza, lehetetlen. És ismerem, tudom, hogy benne is ugyanez van.
2024. máj. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!