Szerintetek létezik olyan barátság, mint amilyen a Szex és New York-ban volt a 4 nö között?
Figyelt kérdés
Összejött ilyesmi valakinek?2024. máj. 6. 17:51
2/7 anonim válasza:
Egy sorozatnak semmi köze a valósághoz, de amúgy ja, lehet 4 nő között barátság.
Az #1-es meg csak hülye, ne figyelj rá.
3/7 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk, mondjuk ketten ebből egy pár, szóval nem pont olyan, de amikor hármasban lógunk, nem viselkednek ők sem párként, szóval tök olyan, mintha simán három barátnő lennénk.
4/7 anonim válasza:
Hármas fogat szokott jellemzőbb lenni. Nekem is van ilyen már 8 éve, meg volt egy egyetem alatt is, de az felbomlott. Ilyen négyes barátnőkről nem tudok.
5/7 anonim válasza:
Volt nálunk is, mondjuk mi öten voltunk, évekig nagyon jó kis egységet alkottunk, aztán egy megkergült és onnantól borult a nagy barátság. Ketten maradtunk barátnők azóta is.
6/7 anonim válasza:
Letezik. Amig ki nem kozositenek egyet meg ossze nem vesznek. Nok sosem kepesek bekesen baratkozni. De attol meg lehet erdekes a dinamika.
7/7 Ghgj válasza:
Igen, nekem van egy olyan barátnőm, akivel 19 éve szeretjük egymást, testvérek vagyunk. Voltak mosolyszünetek, nem is egy, de azt elképzelni, hogy úgy éljen át nehézségeket, hogy nem vagyok a támasza, lehetetlen. És ismerem, tudom, hogy benne is ugyanez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!