Miből következtetett erre?
Tapasztalatból, ahány srácot megismertem, mindt tett magasról a belső tulajdonságojra, aki nem, az csak barát akart lenni.
Gimiben pl volt egy iskolatársam, aki sok év ismerettség után bevalotta, hogy tetszem neki. Mivel addig csak úgy ahogy ismertük egymást, én szerettem volna kicsit megismerni, mielőtt egy pár leszünk, ő meg szerette volna, ha leveszem előtte a pólómat és zavarta az, hogy beszélgetni próbálok vele, próbálom megismerni.
Sok ismerkedésnél ugyanez volt, én szerettem volna 1-2 randit, mielőtt összejövünk, a pasi meg már köszönés után vinni akart az ágyba.
A pasik java nem úgy működik, hogy szeressünk egymásba azáltal, hogy megismerjük efmgymás belső értékét, ez inkább a nők elvárása.
Az hogy ki az eseted meg ki tetszik az nekem egyértelműen külsőre utaló kérdés.
De ezt félretéve, szerintem arra gondolhatott, hogy szerinted csak a belső a fontos, ez meg elég éretlen gondolkodás, a külső is számít azért (bár ezért biztos le leszek pontozva a sok élettelen válaszoló által, de annyi baj legyen xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!