Van olyan megnyilvánulás az interjuztatók részéről, amiből következtetni lehet arra, hogy esélytelen vagyok a pozícióra?
Tehát nyilván mindenkivel végigfuttatják az x órás elbeszélgetést tesztet stb. Van olyan elszólás, vagy kifejezés amelyből arra lehet következtetni, hogy ne is számoljak a munkával?
Volt olyan aki úgy érezte, hogy offos, de végül felvették?
Nem hiszem.
De nekem az a benyomásom, hogy a flegma HR-es jót jelent. A fogkrémreklám mosolyú, "odáig voltam a CV-dből" típusú HR-eseknél soha nem jutottam tovább.
Egyébként meg nyilvánvaló, hogy ha alap technikai kérdésekre nem tudsz érdemben válaszolni, akkor ott ne reménykedj.
A kérdés arra vonatkozik hogy off-osnak gondolod, aztán mégse, nem?
Nekem volt ilyen, pl. feleannyi ideig tartott mint megbeszéltük, vagy csak makogni tudtam egész mondatok helyett. Magamban jól leírtam ezeket a helyeket, aztán 2 hét elteltével megcsörrent a telefon.
De inkább az volt eddig a jellemző hogy "nem éreztem semmit", se túl negatív se túl pozitív aztán sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!