Aki csúnya gyerek az ÁLTALÁBAN rosszul szocializált felnőtt lesz?
nem minden kevésbé jó adottsággal megáldott ember lesz antiszoc, gonosz, emberundorú. :) Szerintem nem függ össze.
Az, hogy az ilyen gyerekeket általában kikiözsítés, bántás éri az más, az okozhat bosszút, de nem feltétlen lesz ez negatív hatással a felnőtt létre.
Én kövér gyerek voltam. csúfoltak, dobáltak banán héjjal, kaja maradékkal. bántottak, tépték a hajam stb.
Gimire lefogytam, csinos lettem. én lettem ilyen aki másoknak beszól, stb.
1-2 évig aztán nagyon megbántam. a bosszú forrt bennem, de rájöttem, hogy nem az okozta a fájdalmam akit bántottam.
6
Igen. Arc átlag alatti, fura, vagy csúnya.
Az, hogy valaki túlsúlyos még semmit nem jelent, csak annyit, hogy lehet a szülei etetik dögivel.
Attól lehet alapból jó genetikájú, szép, helyes.
Ha valaki 15% testzsír mellett is csúnya az csúnya.
Ezt úgy lehet ledolgozni, ha az illető kamaszként talál egy nagy érdeklődési kört és abban elkezd ismerkedni. Ilyen történetem van.
Észben már gyerekként meghaladtam a kortársaimat, de ez semmilyen előnyömre nem vált. Közben kövér voltam, allergiás voltam, nem szerettem a sportot, bénácska voltam, bullying-oltak minden miatt, tipikus fekete bárányként bezártak engem egy kalitkába. A középiskolások karoltak fel engem és közben megismertem az animéket, 4 év alatt kikupálódtam. Egészségügyileg rendbe-jöttem, lefogytam, cingár lettem, néha volt kedvem focizni, már elmentem nyaralni a fiúkkal, animésekkel ismerkedtem az interneten, összegyűjtöttem baráti kört. Azóta 30 év felett is gyarapodtak a szabadidős tevékenységeim és kétféle segítő feladatot tanultam. Szakmai ártalomként járok ide fel. :-) Úgyhogy gyerekkori bezárkózás teljes ellentéte lett.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!