Csajok! Férfi nő barátságban hogy lehet értelmezni ezt a kijelentést? Ezt ti hogy gondoljátok?
Figyelt kérdés
Én nő barátom felhívott beszélgettünk, és a végén mondta hogy a napokban találkozhatnánk is személyesen beszélgetni, meg hogy legalább akkor látna is engem. Ezt mire véljem hogy látni akar? Pár napja is talákoztunk, akkor is látott. Ha én valakit látni is szeretnék, nem csak a hangját hallani, akkor felé én többet érzek! Nem jól gondolom?2024. ápr. 17. 06:49
21/28 anonim válasza:
Most így sikerült még több mindent megtudni a nőkről. Köszi 20-as! Mindig is tudtuk, hogy a nők bonyolultak, na de hogy ennyire. :D
23/28 anonim válasza:
"Amúgy pár hónapja volt egy kijelentése, miszerint mi ketten nagyon összeillünk szerinte! De ugye mivel nagyon jó barátok vagyunk, ezt ne rontsuk el."
Ez is tipik nárci duma. Játszik veled a kisasszony, nem kicsit. Ilyet barát nem mond. Viszont sajnos azt kell mondanom, hogy olyan sem, aki szeretne a másiktól bármit is kapcsolatszinten. Ez a nő se nem a barátod, se nem a jövendőbelid. Csak játszik veled, mint macska az egérrel úgy, hogy észre sem veszed.
Tudom, mert én is átmentem hasonlón. Nekem későn esett le. Durván megsínylette a lelkem...
24/28 A kérdező kommentje:
Tegnap találkoztunk, elmentünk sétálni, a mozit azt már kihagytuk. Jól éreztem, igazából fél órán belül kinyögte hogy igazából már régóta többet szeretne tőlem, de nem merte elmondani, elnyomta magában, de most lesz ami lesz alapon elmondta hogy szerelmes lett belém. Úgyhogy mivel nekem is bejön, ezért megpróbáljuk együtt.
2024. ápr. 18. 11:36
25/28 anonim válasza:
Na, ennek örülök! :)
Mondtam én, hogy olyat barát nem mond...
De azt hittem, csak cicázik veled. Viszont ez így korrekt. Manapság ritka az ilyen nő. Remélem, jól alakul. Sok boldogságot nektek!
26/28 anonim válasza:
Hú, de jó! Milyen jó, hogy beszéltetek!
27/28 anonim válasza:
Köszönjük, hogy leírtad a fejleményeket! Kedves tőled!
28/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ez megerősítés nekem is, hogy a megérzésekre bizony figyelni kell!!! Barátság esetén is, tudtam hogy nem kell bele gondolnom semmi többet, de valahol éreztem hogy többet akar.
2024. ápr. 18. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!