Csajok! Férfi nő barátságban hogy lehet értelmezni ezt a kijelentést? Ezt ti hogy gondoljátok?
Hany eves vagy kerdezo?
Jelentheti eppen mimdkettot. Deba helyedben kattogas helyett csak elveznem majd a talalkozot.
Ha jo baratok vagytok, akkor ra is lehet kerdezni.
Ha valamelyikőtökben felmerül a kérdés, hogy a másik mit akarhat, jobb azonnal tisztázni, nem agyalni. Kerek perec.
Lehet úgy is rákattanva lenni valakire, hogy nincs benne hátsó szándék, és úgy is, hogy de bizony több is lehetne. Ha ma egész nap együtt lógtok már beszélgetés szintjén is, délután meg személyesen, akkor ma van az a nap, hogy tiszta vizet is önthetnétek a pohárba.
Másik oldalról nézve a dolgot meg nem kell ezen gondolkodni, majd lesz valahogy. Ha valaha jártál már valakivel, gondolj bele: már régen benne voltatok a közepében, amikor kimondtátok, hogy mi most járunk?!
Lazíts! A helyzet majd adja magát, így vagy úgy!
A baratok kettesben szoktak talalkozni.
A te elozmenyeid alapjan kerdeses mit akar. Bar ugy tunik maradsz a fruendzoneban,mert onnan nem szoktam kikerulni az emberek. A kezdeti isminel ha nem probalkozik be,hogy kifejezze a vonzalmat,akkor nagyon nem vsloszinu ,hogy vonzodik.
Attol hogy nem vonzodik hozzad mondhatja h osszeilletek. A de ne rontsuk el legtobbszor egy udvarias visszautasitas,mert nem tetszel neki.
Azt tudom,h tobbnyire fiu barataim szoktak lenni es akar ot ev mulva se erdekel az illeto,ha addig se akartam semmit. Olyan is elofordult mar,h elismertem,h jol nez ki meg masiknak tetszik ,de nekem megse jott be a szemelyisege miatt. Vagy hogy bejott,de megiscsak baratkoztam vele csupan,ezt meg is mondtam,h csakis baratom lehetunk semmi tobb .Amolyan luxusnak ereztem ,h nem kezdek vele soha megse,annak ellenere,h lehetne.
Nem sose huztam az agyat sose hitettem el vele,h lefekhetunk.
Olyan baratsagom is volt,h kb 8 evet baratkoztunk,nagyon osszeillett a szemelyisegunk,a kulseje elment,de mindif mondtam neki hogy nem lesz semmi tudomadul is vette es tudta h nem azert flortolok vele hanem olyan a stiusom.
Talizz vele es meglatod,mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!