Megcsókoltam reggel a kolléganőmet aki csak állt egy helyben és nem csinált semmit. Később írt nekem, hogy teljesen lefagyott reggel, de elmondhatatlanul örül nekem. Ez jót jelent?
Figyelt kérdés
2024. márc. 19. 08:15
11/17 anonim válasza:
én meg inceleskedek itt a kombájnban, mért nem tanultam valami melót amit irodában lehet végezni, csókolgatnám én in a kolléganőket
13/17 anonim válasza:
12# Láttam már csoda kombájnokat. Mint egy űrbázis úgy néz ki:) Tiéd is ilyen?:)
14/17 anonim válasza:
nem az enyém sajnos, csak alkalmazott vagyok, nem vészes megtanulni utána már nem csoda csak egy munkaeszköz
bocsi nem akarom szét offolni a kérdést
15/17 anonim válasza:
Igen, jót jelent. Ha ennyire bátor voltál, valószínűleg a továbbiakkal se lesz gond, szóval hívd el valahová.
17/17 anonim válasza:
Hát nem tudom... Ha csak úgy megtetted, hogy nincs köztetek semmi vonzalom/érzelem/szimpátia/kezdeményezés, akkor nagy szerencséd van, hogy nem egy pörgővel díjazta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!