Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondolnal ha egy baratod...

Mit gondolnal ha egy baratod reggel 6 orakor ilyet irna?

Figyelt kérdés
Hianyzol te es ...(a masik baratotok) viszont te ezzel a barattal mondhatni tobb is vagy mint baratok (akinek irod) azert irnam olyankor mert ilyen keson gaznak tartom hogy megirjam de bennem van a kesztetes es tudom hogy 6 orakor meg nem fogok aludni csak utana es amikor ebredek szeretem ha valakitol valaszt kaptam.
2023. júl. 31. 23:47
 1/7 anonim válasza:
57%
Na ennek fuss neki mégegyszer! Mert rohadtul nem érteni mit akarsz
2023. aug. 1. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Pedig érthető amúgy, csak váltogatja a személyeket és a nézőpontokat, ezért tűnik katyvasznak.

A kérdező írna reggel 6-kor egy ilyen smst, hogy "Hiányzol, Julcsi, meg a Kriszti is!"

A kérdezőt meg nevezzük el Sanyinak.

Sanyi, Julcsi, Kriszti barátok. De Sanyi meg Julcsi kicsit több is ennél.

Most jutott eszébe ez az sms, de mostmár nem akarja megírni. Pontban 6-kor meg fent lesz, de utána aludni fog, és még ma választ vár, azért nem ébredés után írná meg.

A kérdés: ha te lennél Julcsi, mit szólnál ehhez az smshez, és a szokatlan időpontjához?

2023. aug. 1. 00:24
 3/7 anonim válasza:
Ha én lennék Julcsi nem gondolnám hogy ez szokatlan időpont 🤷
2023. aug. 1. 00:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Másodiknál a pont.
2023. aug. 1. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszönjük második. Ez nagy segítség volt. Én is szoktam ilyet csinálni, hogy este eszembe jut mit kéne írni de választok egy időpontot hogy mikor célszerű elküldeni. Amúgy arra gondolnék ha a kérdező nem 6kor szokott kelni, hogy ugatott egy kutya vagy megszólalt a riasztó, a kérdező felébredt és így álmosan érzelgőssé vált és aztán visszaaludt és reggelre semmi baja nem lesz.
2023. aug. 1. 01:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot, a mindenféle szöveges üzeneteknek az a roppant nagy előnye, hogy nem muszáj a küldés időpontjában feldolgozni a címzettnek, mint egy hívást. Egyébként meg, tippelnék. A kicsit több pusztán azt jelenti, hogy te akarnál többet, viszonzatlanul és ez egy kétségbeesett próbálkozás. Ilyetén voltán pedig teljesen mindegy mikor küldöd el.
2023. aug. 1. 10:59
 7/7 anonim válasza:

Ékezetek megkönnyítenék a dolgot. Még jó, hogy a 2-es leírta, mert itt fejtegettem volna fél óráig, mint egy titkosírást. És, ha rendszeresen nem használsz ékezeteket az nem jó.

Pl.: nem mindegy. hogy SZAR vagy SZÁR, KEREK, KERÉK vagy KÉREK, CSAP vagy CSÁP.

2024. febr. 10. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!