Az egyik lány ismerősömnek kűldhetek minden reggel űzenetet? Pl azt hogy Jo reggelt legyen szép napod 🙃
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 14:30
1/26 anonim válasza:
Kűűűldhetsz, legfeljebb nem fogja érdekelni.
3/26 A kérdező kommentje:
Akkor is ha barátja van?
2024. jan. 12. 14:46
4/26 anonim válasza:
Küldhetsz, amíg le nem tilt, vagy a pasija meg nem talál egy jobbegyenessel.
5/26 anonim válasza:
Zalkalhatod a baromságaiddal, csak aztán ne sírál amikor letilt vagy elküld a halál fszára.
6/26 anonim válasza:
Inkább ne tedd, kivéve ha együtt vagytok. Nekem is volt ilyen ismerősöm, sok minden jutott róla az eszembe, de egyik sem volt túl kedves gondolat. Az elején még aranyos tud lenni, de egy idő után inkább zavaró
7/26 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy rekordsebességgel megutáljon akkor hajrá. Mutasd csak meg neki, mennyire szánalmas vagy, biztos beleszeret majd egy csúszómászóba 😂
8/26 anonim válasza:
Szerintem is ez inkább idegesítő vagy érthetetlen, zaklatás-szerű lehet számára, szerintem - legalábbis kérdésből úgy következtetem ki - nem vagytok olyan viszonyban, hogy közvetlen ismerősének tartson, de nem tudom, mindenesetre az esetek többségében ez nem jó ötlet.
9/26 anonim válasza:
Csak úgy a semmiből, indokolatlanúl? Ne tedd, nagyon hülyén fogja kivenni magát! Ezt azok csinálják leginkább, akik között már van valamennyi érzelem, és akkor kölcsönösen köszöngetnek így.
10/26 anonim válasza:
Legtöbb csaj félreérti.:D Ha normálisabb fajta, akkor nem, de ez szerintem is inkább idegesítő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!