Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egyszer valakinek kialakult...

Bulcsando kérdése:

Ha egyszer valakinek kialakult a baráti köre , vannak barátai már nem kell többet kockáztatnia az életben?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy az életbe érdemes hosszú távú barátságokat kialakítani mert akkor nem kell mindig előröl kezdeni hanem megjegyzi az emlékeidet tudja hogy te mit jelentettél neki. Vagy is ha már valakinek meg vannak a barátai nem kell kockáztatnia többet ? Azt tudom hogy mindig kell egy okosabb ember aki rendbe tartja a butábbat vagy is hogy a barátaidnak is kell hogy legyenek barátai hogy ne legyen zárt a rendszer de ha elérünk a legokosabb emberig aki már a természettel érteti meg magát és kialakult egy láncolat amibe ha benne vagy akkor már nem kell többet kockáztatni ?

2024. márc. 15. 05:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szerethető, ezért nincsenek barátaim. Képtelen vagyok a szeretetre. Emellett idegesítő is vagyok.
2024. márc. 15. 16:27
 12/14 gabor49 ***** válasza:
mi van??
2024. márc. 16. 05:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz.
2024. márc. 16. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Aha, a legjobb barátaim olyan pillaantok alatt hátat fordítottak nekem, mint a sicc.

6 éves barátságról beszélek, bekerült a társaságba egy nagypfájú bunkó csaj, a többiek bepuncsoltak neki, én nem, úgyhogy azóta úgy kollektíve nem érdekli őket, mi van velem.

Ennyit érnek a barátok, akikért bármit megtettem volna.

Szóval jó lecke volt.

2024. márc. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!