Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Léteznek még életreszóló...

Léteznek még életreszóló barátságok a mai világban? A férfi, vagy a női barátságok a tartósabbak?

Figyelt kérdés

2024. febr. 28. 23:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem még léteznek, de még annál is ritkábban, mint eddig.

Apának (60) van egy olyan baráti társasága, illetve azok családja, akikkel konkrétan ovis koruk óta igazi, életreszóló barátok. Rendszeresen beszélnek telefonon, évente többször összeülünk, tök jó a hangulat, számíthatunk egymásra, és töretlen az egész. Miattuk hiszek még ebben.

Nekem, azonban, nem volt eddig ekkora szerencsém. Időszakos, pár évig tartó barátságok akadtak, mélyek is, de mind elhalt, kikopott az évek alatt. Pedig volt egy 10+ éves is. Az okot viszont nem tudom.. a visszajelzésekből kiindulva nem lehetek rossz ember, mégsem tudom, mi mehet félre, miért nincsenek ilyen barátságaim.

2024. márc. 10. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!