Férfi nő barátsában, ha több hét után való talákozáskor beszélgetés közben megfogja, simogatja a kezem, az lehet csak baráti, vagy többet is akarhat?
Világéletemben lesarkítottam ezt a férfi-nő barátságot, hogy miért is ne lehetne és miért él a sztereotípia, hogy nem működhet.
Szerintem marha egyszerű, ha nincs kémia, mehet a barátság, mivel engemet sem vonz az összes nő a földön szexuális értelemben, így akik iránt nem vonzódom, ugyanúgy tekinthetek barátként rájuk, mint a férfi haverokra, barátokra.
Akkor van "baj" ha van kémia és mégsem alakul párkapcsolattá. Aminek sok oka lelet. pl: mindkettő vagy az egyik kapcsolatban van mással. Vagy egyoldaló a kémia.
De a kérdésre visszatérve, személyiségfüggő, vannak, aki szeretnek érinteni, ölelkezni stb és vannak, aki ebben távolságtartók. Sajnos a kérdésben szereplő illetőt nem ismerem, nem tudom, ő hol helyezkedik el ezen a skálán.
Amelyik férfi simogatja a kezem, az nem a barátom, hanem a pasim.
Most nem világos a kérdésed alapján, hogy TE reménykedsz e, hogy többet akar? Na ezért xar a férfi nő barátság. Igen, lehet barátilag simogat, lehet, hogy szexuális célzattal. Mi nem tudjuk. De ahol már az egyik fél gyakorira ír miatta, hogy simogat a barátom, ez mit jelent, az már nem barátság, hanem egy fura groteszk kapcsolat.
7
Dehogy még nem! Ezt hogy érted? Ha legközelebb találkozunk konkrétan rákérdezek, mit is szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!