Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy viszonylag rövid pár...

Egy viszonylag rövid pár perces beszélgetés végén ha ezt mondja a lány az utalhat szimpátiára?

Figyelt kérdés
Munka után (nem közvetlen, de egy helyen dolgozunk) beszélgettem egy lánnyal közös érdeklődési kör kapcsán kb 5 percet, nem egyoldalú volt a beszélgetés, mosoly, és szembe nézés volt végig, illetve érdeklődött hogy hol lakom, majd mikor elköszöntünk „Na légy jó, szia” kifejezést használta. Ez valamennyire utalhat szimpátiára első pár perces beszélgetés alkalmával?
2023. dec. 5. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne láss bele túl sokat. A nők egy része alapvetően, ösztönösen ilyen kifejezéseket használ, ha valakit nem vet meg, nem kell hozzá romantikus vonzalom.
2023. dec. 5. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, önmagamat kiegészítve; más nők, köztük én is, nagyon odafigyelnek arra, mit mondanak, mert a legalapvetőbb kedves, emberi gesztust is így értékelik mások. Én nem mondok ilyet még a házastársamnak sem, mert az ilyen visszacsatolások kiölték a szókincsemből.
2023. dec. 5. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy általános elköszönés. Semmit nem jelent igazából.
2023. dec. 5. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

"Légy jó, szia!" - Normális elköszönés, bármi lehet belőle!

"Na légy jó, szia!" - NA (nyomatékosítva) légy jó, szia... kisfiam!

Kicsit olyan felsőbbrendűséget sugároz.

2023. dec. 5. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem, akkor csak kedves volt, illetve érdeklődő!

Ha esetleg lesz valami jel, akkor azt úgyis megérzem majd.

Egy apró volt azért. A témába feljött hogy valamit még soha nem csinált egyedül amiről beszéltünk és ha valaki megmutatná neki az úgy jobb lenne...hát nem tudom rám gondolt-e? De még úgyis talákozok vele, ha kezdeményezi/folytatja a beszélgetést akkor meglátom!

2023. dec. 5. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha a legkisebb jelét is adja hogy érdeklődik, akkor érdeklődik, ez tuti biztos!
2023. dec. 5. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem akarnád inkább a barátaiddal megbeszélni?
2023. dec. 5. 17:50
 8/10 A kérdező kommentje:

7

A barátaim nem ismerik őt ha arra gondolsz!? Úgyhogy velük mem tudom megbeszélni.

2023. dec. 5. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De mi sem ismerjük, szóval miért jobb itt megbeszélni?
2023. dec. 5. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt a legy jot en pasiktol hallottam, csak en ereztem lekezelonek, de onmagaban semmi biztatas nincs benne. Szerintem inkabb minden jot, istenaldjon, kesz passz.
2023. dec. 5. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!