Miért nem akarnak velem az emberek barátkozni? Én egy kedves, humoros, empatikus ember vagyok.
Tudod ez azért érdekes, mert én a közelmúltban 3 hozzád hasonló embert is megismertem. Magányosak, nem értik mi a baj velük, nagyon szeretnének barátkozni stb.
Az első random drámát generált a semmin már viszonylag hamar, holott extrém jófej voltam vele, látván hogy túlérzékeny direkt vigyáztam végig, talán túlzottan is. Aztán persze miután toxicolta a kapcsolatot többször is, szépen ghostingolt végül. Nyilván én voltam a sz*r, ki más, aki pedig extrém toleráns volt vele...
A második ilyen csodálatos kapcsolódás mindig is ilyen emberre vágyott mint én, mennyi közös van bennünk nahát. Aztán szépen eltünt ilyen egyre kamubbnak ható indokokkal, de még igaz is lehetett mert folyamatos dráma volt körülötte, vonzotta a bajt. Gondolom a sok nemlétező "jóbarát" tett alá akiket offolgatott vagy szopatta őket.
A harmadikról jelenleg nem szeretnék nyilatkozni...
Ellenben akik sose panaszkodtak ilyenre, velük érdekes módon stabilan tudok kapcsolódni, nem is tüntek el, és azóta is beszélünk. Ki érti ezt.
Na de hogy fair legyek veled kérdező, megadnám a lehetőséget egy kérdéssel. Te hogy érzed, téged miért szoktak ott hagyni az emberek, és miért nincsenek barátaid? Mi lehet az oka?
Sokszor olvastam itt a gyakorin hogy valaki toxikus illetve nárcisztikus végre most már látom is ha valaki az
Nem tudják mit veszítenek?
Az idegeskedést amit te okoznál nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!