Miért nem akarnak velem az emberek barátkozni? Én egy kedves, humoros, empatikus ember vagyok.
37# Ha nem lenne öniróniám, akkor már lehet nem is élnék.. Nem szabad mindent túl komolyan venni. Nevetni magamon gyógyító, felszabadító erejű. 🙂
Inkább leszek bohóc, semmint hogy nyugtatókon, meg alkoholon éljek, vagy öngyi legyek.. Minek stresszeljek, ha úgyis meghalok egyszer? Az élet egy vidámpark. Mindenkit szeretettel várok a cirkuszomban.
Majd ha már kellően fáj, na majd akkor már nem fog zavarni hogy privátban "zaklat" bárki, hanem örülni fogsz ha rádírnak.
Mellesleg a mentalitásod alapján szerintem pontosan az az embertípus vagy aki új embert megismerve ha szimpatikus akkor össze vissza hülyíti, lehozza neki a csillagokat is az égről, aztán legkésőbb pár hét után random ghostol, akkor is ha minden jó volt. És aztán folytatja a panaszkodást hogy őt utálják az emberek és kerülik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!