Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem akarnak velem az...

Miért nem akarnak velem az emberek barátkozni? Én egy kedves, humoros, empatikus ember vagyok.

Figyelt kérdés
Nem tudják, mit veszítenek.. Nem értékelnek engem soha. Ne vegye panaszkodásnak senki, egyedül is meg vagyok, de néha hiányzik a társaság. Privátban ne zaklasson senki, én sem írok privát üzenetet senkinek. Köszöntem.

2024. febr. 23. 17:03
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Én egy jó ember akarok lenni és a szeretet hírnökévé válni!
2024. febr. 24. 10:35
 32/60 A kérdező kommentje:
Hiányzik egy lelki tesó, haver.. Pedig ismertem rendes, kedves embert. Azóta sok idő eltelt. Aranyszívű ember volt.. Remélem, hogy pozitív kisugárzásommal bevonzom majd a jó embereket az életembe. Isten segítségét kérem ehhez.
2024. febr. 24. 10:53
 33/60 anonim ***** válasza:
Miért érzek én ebben gúnyolódást?
2024. febr. 24. 13:08
 34/60 A kérdező kommentje:
33# Nem gúnyolódás.. Jó ember volt. Egy igazi arany ember, mint ahogy Jókai is megírta. Nem túlzás!
2024. febr. 24. 13:21
 35/60 anonim ***** válasza:
És mi történt vele kedves? Az aranyemberrel?
2024. febr. 24. 14:41
 36/60 A kérdező kommentje:
35# Nem tudom.. Alapos önismereti munka és emberi visszajelzések alapján arra jutottam, hogy biztos büdös vagyok és ezért kerülnek az emberek. Más indokot nem tudok, ugyanis lehengerlő egyéniségem és kitűnő stílusérzékem van..
2024. febr. 24. 15:03
 37/60 anonim ***** válasza:
64%
Komolytalan. Lehet veled beszélni normálisan? Nem a kérdésre válaszolsz hanem szarkazmussal eltereled a figyelmet és kitéresz a normális kommunikáció elől.
2024. febr. 24. 15:08
 38/60 A kérdező kommentje:

37# Ha nem lenne öniróniám, akkor már lehet nem is élnék.. Nem szabad mindent túl komolyan venni. Nevetni magamon gyógyító, felszabadító erejű. 🙂

Inkább leszek bohóc, semmint hogy nyugtatókon, meg alkoholon éljek, vagy öngyi legyek.. Minek stresszeljek, ha úgyis meghalok egyszer? Az élet egy vidámpark. Mindenkit szeretettel várok a cirkuszomban.

2024. febr. 24. 17:27
 39/60 anonim ***** válasza:

Majd ha már kellően fáj, na majd akkor már nem fog zavarni hogy privátban "zaklat" bárki, hanem örülni fogsz ha rádírnak.

Mellesleg a mentalitásod alapján szerintem pontosan az az embertípus vagy aki új embert megismerve ha szimpatikus akkor össze vissza hülyíti, lehozza neki a csillagokat is az égről, aztán legkésőbb pár hét után random ghostol, akkor is ha minden jó volt. És aztán folytatja a panaszkodást hogy őt utálják az emberek és kerülik...

2024. febr. 25. 15:58
 40/60 A kérdező kommentje:
39# Jó, akkor aki akar, az írhat.. Nem mintha annyira érdeklődnének utánam az emberek.. Csak azért írtam, mert itt nem tudni, hogy ki-kicsoda.. Nem harapok.. :))
2024. febr. 25. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!