Mi a véleményetek, ti hogy viszonyulnátok egy ilyen baráthoz/haverhoz?
Egyik gyerekkori barátommal már 6 éve egy raktárba dolgozunk. Rugalmas munkaidőben vagyunk, és néha engem beraknak más területre helyettesítésre, ahonnan hamarabb el lehet menni általában. Plusz tavaly ősztől elkezdtem késni, a főnök engedlyével, mert édesapám rákos. Orvosokhoz vittem, ct, vérkép, mri stb. Rengeteg munka, stressz...
Na most képzeljátek el, bejelenti a haverom, hogy írni fogja a munkaidőmet. Mondtam neki, hogy behúzok neki egyet, ha elkezdi vezetni, hogy mikor érek be. Nem hobbiból kések, és semmi köze hozzá.
Reakció, én is tudok ütni, de nyugi engem csak a végzésed érdekel...
Szóval azóta írja, mikor vagyok táppénzen, szabadságon, és hogy mikor végzek. Ez önmagában tök kiábrándító, de amíg nem baszogat vele, csinaljon amit akar úgy voltam vele. De egyre többször kezdett számon kérni...
Kedden elmentem kb 1 percel előbb, és képzeld el, ahogy hazaért munkából egyből rámírt messengeren hogy mit képzelek, hogy mehetek el a munkaidő lejárta előtt. Mondom a kolléga elengedett, azt a 5 másodperces munkát átvállalta tőlem.
De ez nem így működik, hogy képzeled, nekem persze soha semmit nem engedtek meg. Mi az, hogy gondolsz egyet és elmész.
Na erre eldurrant az agyam, olyanokat mondtam, nem merem leírni. Amit eltudtok képzelni mocskos beszédet azt mindent megkapott. Azóta nem szólunk egymáshoz. Elegem van, hogy elszámoltat.
Az üzemvezetőre, és a műszakvezetőkre tartozik, hogy mikor mehetek el, meg a kollegakra akik olykor elengednek. Valóban van olyan, hogy 1,5-2 óraval előbb is elmehetek. Ez szúrta a csőrét, hogy amikor nem engednek el, még akkor se vagyok képes végig maradni.
Na de kéremszépen, ehhez neki az égvilágon semmi köze. Gyűlölök már miatta bemenni, egy utolsó sz*r alak.
Helyesírási hibákért elnézést kérek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!