Van értelme egy férfi női barátságnak?
Figyelt kérdés
Régen egy munkahelyen dolgoztunk, jókat beszélgettünk, jól elvoltunk. Egyszer majdnem összejöttünk egy buliban, akkor megbeszéltük, hogy nem ezt akarjuk, nekünk fontosabb a barátság. Meg persze mindkettőnknek van stabil párkapcsolata. Azóta különböző munkahelyre kerültünk, írásban meg telefonon tartjuk a kapcsolatot. Ezek egyre ritkábbak, legalábbis részemről, mert egyre kevésbé érzem szükségét ennek a barátságnak. Ha még mindig a munkatársam lenne, akkor szívesen elbeszélgetnék vele, munkaidőben, de a szabadidőmben úgy érzem ez már nem fair a párommal szemben. Nem olyan mintha lelkileg megcsalnám? Legalábbis nekem bűntudatom van. És nem szeretném ezt a barátságot emiatt fenntartani. Mivel tudom, hogy érzékeny, szorongó és magányos, nem akarom még én is bántani, mivel nagyon ragaszkodik a barátságunkhoz de csak mert nincs más, ezért valahogy kíméletesen kellene leépíteni az életemből. Ti ezt hogyan tennétek?febr. 22. 15:01
11/14 anonim válasza:
Ha tudják a felek tartani a határokat, akkor igen.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
9-es
Nagyon jól látod a lényeget!
Igen az ignorálásnál tartok, csak ez egy hosszú folyamat, amelyben én szenvedek mert inkább lenne már vége a párom miatt is akinek mindez sz@rul eshet.
febr. 22. 21:28
13/14 anonim válasza:
#9-es vagyok tapasztalatból írtam röviden: remek barátság utána egy egyéjszakás kaland megbeszéltük hogy jobb ha csak barátok maradunk el is telt jó pár év így viszont a barátjában(most már férje) mindig ott volt a féltékenység és épp emiatt inkább én hanyagoltam a barátságot
14/14 anonim válasza:
Kérdező, mi lett a vége? Határozottan le kell zárni, ha már nem érzed fontosnak a barátságot, valahogy meg kell mondnod neki, hogy már nem megy neked! Tovább húzzátok, annál nehezebb lesz neki is! Lehet hogy ő (gondolom ő a pasi) többet érez irántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!