Miért rühellem ennyire a tinédzsereket felnőttként?
Egyszerre riasztanak és felforgatják a gyomrom.
Talán az empátia hiányuk vagy a kihanemén attitűdjük, vagy a mindenki felé áradó tiszteletlenségük miatt, nem tudom.
Talán a legrosszabb ötlet az volt, hogy a gyereket nem lehet fizikailag fegyelmezni?
Nyugaton még rosszabb. Például éltem Angliában és ott szó szerint lelketlen szörnyetegek.
Na ezért tart itt a társadalom, te és a sok hozzád hasonló azt hiszi, hogy fegyelem csak a börtönben szükséges. Fegyelem kell a mindennapi tevékenységekhez is, pl autóvezetés, hogy ne csinálj karambolt. Meg ahhoz is, hogy ne rúgd fel azt, aki felidegesített..
Fegyelmet meg a katonaságnál lehet elsajátítani egyes emberek szerint...
Jó, nem te írtad, de ez például akkor is hülyeség, mert ez egy nem bizonyítható megalapozatlan feltételezés, hiszen a katonaviseltek is ugyanolyanok mint azok akik nem voltak katonák
#47 akkor érted, hogy miről beszélek. Nem én gondolkodok olyan egybites módon, mint valaki, aki írta, hogy van vagy a videó, vagy a 12 óra robot. Mintha más opció nem is lenne.
50# De értem, csak ahhoz is kell némi tehetség. Hány szakmai videó néztem, ahol nem mert megszólalni az ember, aztán csak hadonászott, meg feliratozta.
Pl. én is szeretem nézni az egyik motorszerelő (assze Taschner) videóit, bár ők pont nem ebből élnek meg, csak szerintem jó reklám neki.
A kettő közt meg vannak az olyanok, mint pl. két németországi török, marha magas nézettségük van pedig teljesen tehetségtelenek, tulajdonképpen nem csinálnak semmit, csak összelopkodnak a netről dashcam felvételeket közlekedési összetűzésekről, és az egyik sarokban kommentáják, hogy "hú..." meg "hááá...".
Na ez ilyenek inkább mentek volna döneresnek, mint videózni.
A szopósszájat csöcsörítő meg seggrázó csitrikről ne is beszéljünk. Akkor már inkább Serenity Cox, ő tesz is le valamit az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!