Miért rühellem ennyire a tinédzsereket felnőttként?
Egyszerre riasztanak és felforgatják a gyomrom.
Talán az empátia hiányuk vagy a kihanemén attitűdjük, vagy a mindenki felé áradó tiszteletlenségük miatt, nem tudom.
Talán a legrosszabb ötlet az volt, hogy a gyereket nem lehet fizikailag fegyelmezni?
Nyugaton még rosszabb. Például éltem Angliában és ott szó szerint lelketlen szörnyetegek.
"Videózás meg teljesen legit munka, ha megélnek belőle, nem mindenki akar rabszolga lenni."
Persze, bohóc is kell. 🤡
Meg a prosti is legit munka, ha megélnek belőle.
"Bár nem konkrétan influenszer leszek, de kb. azzal kapcsolatos terület. Robotoljon akinek hat anyja van."
Nyugi, ott is robotolni fogsz, ha el akarsz érni valamit. Ha kedvedet leled benn, akkor szerencsés vagy, ha nem az pech.
44# Tudod nem mindenki akar megszakadni a munkában, Géza... Lehet 12 órát robotolni a gyárban és 60 évesen meghalni egészségügyi okok miatt... Másfelől miből gondolod, hogy a videózás nem kerül rengeteg sok energiába, időbe, pénzbe?
Igenis, az is egy szakma, attól még, hogy a hozzád hasonló együgyűek nem értik. Az előadőművészet is egy szakma, képzeld! Szerinted csak a 12 óra gyári munka látástól vakulásig, végelgyengülésig a munka, vagy mi a Jóisten??
#46 "Tudod nem mindenki akar megszakadni a munkában, Géza... Lehet 12 órát robotolni a gyárban és 60 évesen meghalni egészségügyi okok miatt... Másfelől miből gondolod, hogy a videózás nem kerül rengeteg sok energiába, időbe, pénzbe?"
Na ezért rühellnek benneteket, mert a feleselés megy, de a nyelvet nem értitek, ugyanis ezt írtam: "Nyugi, ott is robotolni fogsz, ha el akarsz érni valamit. Ha kedvedet leled benn, akkor szerencsés vagy, ha nem az pech."
Magyarul leírtad mégegyszer ugyanazt amit én, csak pattogva.
Villamosmérnökként, újabban mérnök-informatikusként egyébként megnyugodhatsz hogy nem "robotolok".
Viszont szeretem amit csinálok, és vezetőként is volt, hogy 3 hétig 12 órát dolgoztunk. Sőt a fejlesztőink is néha nyomják ennyit, csikó koromban én is azt hittem, ezzel a szakmálval majd a makkot verem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!