Hogyan gyűrjem le a tényt, hogy mindig második leszek?
Van egy legjobb barátom (lány). Szép, kedves, vicces, mindenki szereti. Én ennek a szöges ellentéte vagyok, nem is értem, miért barátkozik velem.
Mindenki a legjobb barátnőm felé húz közülem és közüle, de olyan nyíltan, hogy az már fáj.
Folyton nyomott hangulatom van, az önbecsülésem egy negatív, es a legjobb az az, hogy ez a legjobb barátnőm nagyon jó velem. Kedves, megértő, ezért okom sincs haragudni rá, hogy minden barátom átpártolt rá. Nem szándéka barátokat "lopkodni", csak egyszerűen a természete ilyen, hogy nem lehet nem imádni.
Mit csináljak?
Neked valami nagyon komoly megfelelési kényszered és önbecsülési problémád lehet. Valószínűleg a közösségi média és a mai toxic trendek miatt.
Második helyezett, na ne, mindig lesz aki butább, okosabb, szebb, csúnyább, magasabb, kisebb nálad. Szinte biztos vagyok benne, hogy te is csak egy unatkozó depis kislány vagy a sok közül akik világméretűre nagyítják fel a világfájdalmukat holott sokkal rosszabb helyzetben lévők vannak náluk. De hogyha ez ennyire zavar akkor próbálj szocializálódni. De fölöslegesen másokat ne másoljál mert annak nem lesz értelme, inkább ismerd meg magad és hagyj fel ezzel a káros gondolkodással!
Ne legyetek már ilyen bunkók! Ha csak negatív hozzászólást tudtok írni akkor inkább ne is szóljatok hozzá!
Szerintem keress más barátok, vagy "újíts egy kicsit" magadon és próbálj a barátnőd barátaival is kapcsolatot kialakítani.
10:51
Miért mit írjon erre az ember? Hazudjunk, attól jobban érezze magát egy rövid ideig, meg fog oldódni a probléma? Szerinted a problémát amik magunk vagyunk sok esetben azt nem visszük magunkkal, vagy ott nem fog előjönni? Hogyha a valós gondot akarja megoldani akkor nem fér bele az, hogy mellé beszélünk. Itt nincsen helye a basic tanácsoknak, hitegethetjük egymást meg nyalhatjuk egymás seggét, akkor sem lesz tartós változás.
6os vagyok, nagyon szívesen bármikor <3
Hidd el jobb lesz idővel. És mikor kevesebb időt fogtok együtt tölteni el fog múlni a második vagy érzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!