Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az anyasággal tényleg megszűnn...

Az anyasággal tényleg megszűnnek a barátnők?

Figyelt kérdés
Mostanában meglehetősen sok olyan sztori jön velem szembe az internetes fórumokon, amikben anyukák panaszkodnak, hogy mióta anyák lettek, nincsenek barátaik, sehova nem hívják őket, kb úgy élnek mint valami rabszolgák, akik folyamatosan csak a háztartással és a gyerekkel foglalkoznak, semmi más elfoglaltságuk nincs ezeken kívül.
2024. febr. 12. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bar nem vagyok anya,de szerintem atalakulnak a kapcsolatok.Es az igenyek is masok.Elso helyen a csalad es a csaladi programok allnak.Ha peldaul varatlanul vendeg jon a csaladhoz es elozoleg az anyuka megbeszelte a baratnojevel hogy elmennek sutizni akkor a baratnos program fog uszni.Vannak hazas,gyerekes baratnoim.Egyikukkel ugy talalkozom hogy ott a ferje es a ket gyerek is.Inditvanyozt egyszer a kozos ismerosnovel menjunk el vacsorazni a ferje nem ellenezte,o nem akarta.Masikukkal akivel 60 km tavolsag van koztunk evente parszor talalkozunk.Nem beszel allandoan a gyerekekrol,ferjerol megemliti,van hogy elmesel valamit de a beszelgeteseink nagy reszet nem ez teszi ki,hanem a regi kozos elmenyek,hobbik,munkahelyi dolgok,szinhazrol,kulonbozo dolgokrol valo beszelgetes.Vagy pl.mar ketszer is voltunk krem keszito tanfolyamon.Itt a talalkak gyakorisaga evi 3-4.
2024. febr. 13. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megszűnnie, de egy újszülöttel mégis mit csináljon? Ha gyereket vállalt, az az elején a gyerekről fog szólni.
2024. febr. 13. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem azért építik le ilyenkor az anyukákat a barátnők, mert anya lett, főleg, ha anyuka nyitna a társaságra, henem átment véranyába és unták az állandó meséket a 💩os pelusokról. Keresnék a barátnők, ha nem lenne ennyire hülye.
2024. febr. 13. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem több barátságszerű kapcsolatom lett a közös gyerekezés miatt, tehát inkább segítették a közös programok, élethelyzetek és helyszínek mások megismerését.

Az orvosi várótól kezdve, a kórházon át, folytatva a park és játszótér majd a bölcsi-ovi stb helyeket.

Azért nem mélyültek el jobban ezek az ismeretségek, mert amúgyis elég magamnak való vagyok.

2024. febr. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!