Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátság, munkakapcsolat vagy...

Barátság, munkakapcsolat vagy valami több?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nem rég fejeztem be az egyetemet. Van munkahelyem, két éve dolgozom ott. Azonban rájöttem, hogy nem akarok ezzel foglalkozni, pályatévesztettnek érzem magam. Szeretnék új szakmát tanulni és más munkát keresni. Van egy 26 éves srác, akit egy éve ismerek, október végén találkoztunk egy eseményen, azóta minden nap beszélünk mindenféle felületen az élet nagy dolgairól, meg a hétköznapjainkról egyaránt, heti egyszer együtt sportolunk (többször is találkoznánk, de én el vagyok havazva). Ő felajánlotta többször is, hogy költözzek oda hozzá, mert nagyon hasonló terveink meg céljaink vannak és ebben tudnánk támogatni egymást. Ennél a szintnél mélyebben még nem beszéltünk a témáról, fogalmam sincs, hogy mi lehet mögötte. Nekem egyébként ő nagyon szimpatikus mint férfi, tudok belelátni többet barátságnál. Nem tudom, hogy részéről van-e egyáltalán bármi azon kívül, hogy "partnert" lát bennem a munkával és célokkal kapcsolatosan. Ha csak ennyit lát bennem, akkor nem szeretném ezt az egészet. Azt tudom, hogy magányos és keresi az emberi kapcsolódásokat. Ti mire gondolnátok az odaköltözéssel kapcsolatban? Férfiként ajánlanátok fel ilyent egy lánynak, ha "csak" munkapartnert láttok benne? Nemsokára komolyabban is szeretnék vele erről beszélni, de össze vagyok zavarodva, nem tudom, mit akar. Ti milyen kérdéseket tennétek fel neki?

2024. febr. 5. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy év után már ideje lenne tisztázni, hogy vagytok egymással!
2024. febr. 5. 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak három hónapja beszélgetünk napi szinten... Addig csak tudtam, hogy létezik, de ennyi.
2024. febr. 5. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem hinném hogy a közös munkára lenne begerjedve. Kapcsolatot/dugást akar csak így köntörfalazva előadni nyilván kevésbé kellemetlen.
2024. febr. 5. 14:05
 4/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nyilván nem tud csajozni, és ebben látja élete nagy lehetőségét.
2024. febr. 6. 17:44
 5/10 he84 ***** válasza:
Nagy eséllyel majd többet is szeretne, ha nincs ellenedre, csak nem akar nyomulni rád. Ahogy te is mondtad, hogyha csak munkában való támogatás miatt költözne össze veled, akkor nem tennéd, de ha többet is akar, akkor esetleg igen. Legalábbis nekem ez jött le ebből.
2024. febr. 7. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, jól érted. És elgondolkodtam azon, hogy mennyire lenne őrültség ilyen helyzetben összeköltözni valakivel.
2024. febr. 7. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:

“össze vagyok zavarodva, nem tudom, mit akar.”

Mint a viccben:

“Kitakart. Betakart. Hogy mit akart?!”

Ne tégy úgy, mintha nem tudnád. Veled akar élni, többet érez barátságnál.

Egy kávé mellett:

Kedves Marci!

Meglepett a felajánlásod. Össze vagyok zavarodva, hiszen ahhoz több kell, mint ami a meglátásom alapján köztünk jelenleg van.

Na, aztán innen már vagy gurul tovább alabda, vagy öngól. 😁

2024. febr. 8. 00:13
 8/10 anonim ***** válasza:

3 hónap intenzív barátság/közös munka alapján durvának tartom az összeköltözés ötletét.

Hol a szerelem, az egymás lelki/testi megismerése, kiismerése?

Csak azért, higy ne legyen egyedül?

Ezek az önző szempontjai. Hol vagy ebben te?

2024. febr. 8. 00:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Na, beszéltünk a témáról. Ő hozta fel. Szeretne randira hívni, akkor is, ha nem akarok odaköltözni. Mert mondtam, hogy a költözésen nagyon gondolkodom. Anyagilag és együtt dolgozás tekintetében óriási előny lenne. De szeretném alaposan átgondolni, mert ha pl. elkezdünk járni, akkor nem tudom, a kapcsolat szempontjából milyen hatással bírna az együttélés.
2024. febr. 8. 08:32
 10/10 he84 ***** válasza:
Akkor lehet, hogy jobban járnátok, ha még várnátok az összeköltözéssel. Mondjuk minimum 1 évet. Azért 3 hónap után még túl korai lenne. Még minimum 1 évet kéne ezzel várnotok tényleg. Ha viszont ő mégis sürgeti, akár feltűnően az összeköltözést, akár többször felhozva a témát, akkor sajnos türelmetlen típus és lehet, hogy nem fog várni rád. Bár ez utóbbi a nem fog várni rád talán kicsit túlzás a részemről, főleg hogy nem ismerem őt, bár szerintem még te se ismered őt eléggé. Azért 3 hónap alatt még nagyrészt sem lehet senkit se ismerni. Persze ha hasonlóak a terveitek és ha jól megvagytok, ha legalább vonzódtok egymáshoz és ha kölcsönös a tisztelet, akkor az jó. Ettől még egy összeköltözést soha nem jó elsietni, pláne még csak pár hónap után, de amúgy se. Én azt javaslom még, hogy egyelőre csak talizzatok, randizzatok rendszeresen és legyetek egymás lakásán hol egyikőtöknél, hol a másiknál néhány órára, vagy fél napra, esetleg néha együttalvós éjszakára. Aztán majd lesz és alakul ahogy, ezt hetekig, hónapokig lehetne, majd aztán kiderül.
2024. febr. 9. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!