Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt a kijelentést egy nő...

Ezt a kijelentést egy nő barátom hogy gondolhatta?

Figyelt kérdés
Pár éve kialakult köztünk egy nagyon jó kapcsolat, baráti szinten, akkoriban mindennap találkoztuk, egy helyen dolgoztunk, majd költözés miatt ez ritkult, de azért tartjuk a kapcsolatot, de ez már egy elmélyült baráti kapcsolat közöttünk. A legutolsó találkozásunk után írta hogy nem tudja magában tartani, de nagyon-nagyon szeret velem lenni, mindig feldobom a napját. Ez lehet részéről kicsit több mint barátság? Nem annyira értem a női gondolatokat, de néha néha véletlenül hozzám ér, séta közben volt hogy véletlenül nekem dőlt (vállon), egy kicsit furcsállom már, hogy ezek csak véletlenek, vagy apró jelek. Randiztam egy lánnyal, tudott róla, és másnap reggel kérdezte hogy hogy sikerült a randi, elmeséltem neki, és erre mondta hogy neki is ilyen pasi kéne mint én aki ennyire romantikus mint én. Ezekből lehet következtetni valamire?
febr. 2. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerű csapda: mondd azt neki, hogy egyik nap vele álmodtál és olyan romatikus volt. Ha ugrik rá, akkor hajrá, ha nem, akkor nem. Csald csapdába.
febr. 2. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik neked, hívd el randizni.

Ha nem tetszik neked, csak barátként tekintesz rá, akkor legyél vele őszinte és mond meg, hogy nem érzed ugyanazt, amit ő.

febr. 2. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:

1

Meséltem neki hogy nagyon szép helyen randiztam a lánnyal, és ha gondolja, mivel tudom hogy szereti a ilyesfajta helyeket, elmehetünk oda ketten is. Az volt a válasza hogy szeretné nagyon, de ígérjem meg hogy elmegyünk. Szóval ha úgy nézzük ez is „csapda” volt…

febr. 2. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják annak, hogy "működik a kémia", de nem kell neki feltétlenül szexuális vonzalmat tulajdonítani. Bár a leírásból nem derül ki a kérdező férfi és nő barátjának életkora, ezért csak általánosságban lehet válaszolni. Az emberek közti szimpátia kialakulásában sok tudat alatti inger (elsősorban szagingerek, vizuális stb. inger) játszik szerepet, amik az agyban az oxitocin hormon termelődésén keresztül befolyásolják az érzelmi működést. A fokozott oxitocin termelődés hozza létre az összetartozás érzését és hatása van a nemi működésre is. Ennek akkor van jelentősége, ha az ember tudatosan akarja különválasztani ill. analizálni saját, különböző érzéseit ill. a várható következményeket (pl. önkontroll). A férfi-nő barátságokban ez a csapda.
febr. 2. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Neked bejön?
febr. 2. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:

5

Igen, amúgy tetszik, de ugye ha nem jönne össze a kapcsolat, a barátság rámehet, ettől tartok azért, mivel jártam már így.

febr. 2. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak tudatalatti irigyli hogy randizgatsz neki is jó lenne valaki

Jártam én is hasonló cipőben azt nem mondom hogy ráment a barátságunk de más lett

febr. 2. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!