Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan éltétek meg azt,...

Hogyan éltétek meg azt, amikor egy barátotokat azért vesztettétek el, mert belétek szeretet?

Figyelt kérdés
2024. jan. 31. 21:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Elszomorított, sajnáltam. Nem tudtam neki segíteni.

Az élet ment tovább nrki is, nekem is.

2024. jan. 31. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Az ilyen alak sosem igazi barát. Kezdettől fogva akart valamit a másiktól, csak abban reménykedett, hogy majd a barátság leple alatt meghódítja a másikat. Szóval nem vesztettek senkit el.
2024. jan. 31. 21:18
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Volt vagy 3 ilyen (vagy ha nem is szeretett belém mind, de szexelni akartak volna), azóta nincs fiúbarátom és nem is hiszek a fiú-lány barátságban.
2024. jan. 31. 21:51
 4/19 K.O. ***** válasza:
22%
ez lehet fura, de nekem először jól esett.. mármint nem konkrétan az hogy többet érez, hanem hogy bókolgat, hogy valaki tényleg figyel rám, nem csak úgy csinál, nem csak érdekből, hogy valaki szinte már rajongott értem és stb stb, aztán mikor elkezdett féltékenykedni, meg érzelmileg zsarolgatni meg ilyesmi, na ott lett elég.. azzal a részével már nem tudtam mit kezdeni.. nagyon igaz a mondás, hogy valamit-valamiért.. hát ez a valami nem ért annyit, mert érzelmileg/lelkileg én is tönkrementem tőle
2024. jan. 31. 21:57
 5/19 anonim ***** válasza:
61%

Úgy meglepődtem és meghökkentem, és annyira nem vonzott fizikailag, hogy nagyon megviselt az egész.

Még így sok idő távlatából is sajnálom a barátságunkat.

2024. jan. 31. 22:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszítettem el, mint barátot: életem legnagyobb szerelme lett a kapcsolatból.

Szerelemi viszonyba csak úgy érdemes belemenni, ha az illető előtte már a legjobb barátod, akit ismersz is, szeretsz is, a hibái ellenére is. Ha nem ismersz valakit ennyire, akkor kár is párkapcsolatban gondolkodni vele kapcsolatban.

2024. jan. 31. 22:20
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Igazat fájdalmat nem éreztem, inkább valamiféle csalódottságot, mert nem értette meg, hogy visszautasítottam, és újra meg újra bepróbálkozott, mígnem már nem reagáltam az üzeneteire, személyesen meg nem voltam hajlandó találkozni vele többet. Utána is inkább hiányérzet volt.
2024. jan. 31. 22:35
 8/19 anonim ***** válasza:
* igazán
2024. jan. 31. 22:36
 9/19 K.O. ***** válasza:
82%
de miért kell lepontozni?:D:D én így éltem meg, ez volt a kérdés, erre válaszoltam.. hazudni kellett volna vagy mi??:D nem értem az ilyet
2024. jan. 31. 23:08
 10/19 anonim ***** válasza:
13%
Meghalt?
2024. jan. 31. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!