Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért akar minden barátnőm...

Miért akar minden barátnőm többet, tényleg nincs fiú lány között barátság?

Figyelt kérdés

Valahogy én sokkal jobban értem meg magam nőkkel, a férfiak gondolkodás nekem túl egyszerű túl érzelmentes olyan kanos hozzám távol áll, talán kicsit feminin férfi vagyok, így elsősorban a lányokkal szeretek barátkozni. Többször előfordult már az hogy így barátkozás céljából találkoztam nökkel,, az elején így megbeszéltük hogy ez csak barátság, merthogy én sem vonzódok hozzájuk annyira és ők sem, így lényegében barátok lettünk, de eddig többször előfordult már az hogy a lány barát vagy filmnézés közben meg akart csókolni vagy beismerte hogy többet érez irántam és a barátkozást így nem működik tovább vagy barátok maradtunk de így jelezte hogy ő mégis többet szeretne, szerintem ezek nem igaz barátságok ha valaki többet akar.

De miért éreznek többet, miért nem lehet hogy csak a barátságot folytatni, hogyan legyenek így barátaim?

jan. 14. 07:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az ember társaslény és kapcsolatra vágyik, álltalában.

Sokan úgy gondolják, ha lelki társként bejön nekik valaki, akkor testikapcsolatban is jó lehet. Persze ez nem minden esetben igaz.

Aztán van a nőkben egy olyan, hogyha valaki közömböséget mutat, akkor piszkálja a fantáziáját. Olyan világban élünk, ahol fordulnak a szerepek és már a nők is kezdeményeznek, nem úgy mint régen. Annak idején ez elképzelhetetlen volt. Olyan házaságok köttetek 50-60 évekre, amik a halálig tartottak. A múltszázad 30-as éveiben is sokan úgy udvaroltak, akár éveket, hogy még a lány térdét sem fogta meg a fiú a házaságig. Manapság a szexualitás is előtérbe került és a csapból is az folyik. A nők is bizonyítani szeretnének és a közömbösség őket is zavarja. Nem gondolnám, hogy egy nő és férfi között lehet barátság, mert mindig elmegy az érzelem irányában, főleg a nőnél. A férfi, meg testileg is megkívánja a nőt és az meg már nem barátság.

Azért nem lehet több néha barátságnál, mert minden a pénz és a szexkörül forog, ez dominál.

Lehetsz Te feminin vonásokkal rendelkező, de mint ahogyan vannak leszbikus nők is, így ha férfinek, vagy ”nőnek” tekintenek, kíváncsiak, többre is mint TV nézés. Kevés az a nő és férfi, aki hasonlóan gondolkodik, mint Te.

jan. 17. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!