Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak van egy fiúbarátja akit nem lehet levakarni és barátnőm nem is akarja miért kell minden egyes nap órákat beszélgetni? Nagyon zavaró.
Engem is zavarna. De akkor szakítok. Ha van olyan amivel nem tudok együtt élni, de változtatni nem lehet rajta, akkor ez van. Jobb ez mind a kettőnknek. Engem nem zavar tovább a dolog, ő meg majd talál maga mellé valakit, aki szerint ez normális.
Nekem is volt már olyan kapcsatom, ahol a lány nem értette, hogy miért baj az, ha napi 1 órát beszélünk, de azt is úgy, hogy 10 percenként ír. Vagy mikor 1 hétig naponta 2 üzenetet ír csak. Szerinte ez teljesen rendben volt. Szerintem nem. Szakítottunk, biztos talált olyat akinek ez oké, mert pl foglalkozik mellette még pár lánnyal és így nem is feltűnő, ha esetleg nem veszi a srác a telefont, vagy nem is kell beszélgetni senkivel, mert úgy se elérhető a lány.
Gondolom a barátnőd azért tartja, mert jót tesz az egójának, hogy valaki folyamatosan fűzi.
Nekem is van olyan fiúbarátom (inkább már családtag, mert tizenéve ismerem), akire a férjem féltékeny volt. De áthívtam egy grillezésre és látta, hogy semmi oka rá. Azóta jóban vannak és még közös programokat is csinálnak.
Ha pedig észrevettem valakin hogy nyomul, akkor leállítottam (ha kellett megszakítottam vele a kapcsolatot), mert nem akartam sem megalázni sem megbántani, sem idegesíteni a férjem. Nekem meg nincs szükségem arra, hogy valaki fényezze az egómat.
Gondolom a barátnőd még éretlen egy kicsit, tetszik neki, hogy rajtad kívül másnak is bejön és az is tetszik neki, hogy féltékeny vagy.
Ebben a hármasban nem a másik srác a hibás, hanem a barátnőd. Ha nekem fontos a párom, akkor nem viselkedek úgy egy másik emberrel, amiről jól tudom, hogy a páromnak rosszul fog esni. Valószínűleg baromira simogatja az egóját, hogy valaki udvarolgat neki és ezen te emészted magad.
Nőként írom, hogy ha valaki tudna a páromról és direkt hergelné a kedélyeket, nagyon hamar elküldeném a büdös francba, bármennyit is segített rajtam a múltban.
Én azon gondolkodnék el a helyedben, hogy vajon mennyire szeret és tisztel a párod, ha megengedi egy harmadik félnek, hogy ilyen szinten belemásszon a kapcsolatotokba? Illetve akár nekiszegezheted a kérdést, hogy vajon ellenkező esetben mit szólna? Gyanítom, már kikaparta volna a szemedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!