Miért akar minden barátnőm többet, tényleg nincs fiú lány között barátság?
Valahogy én sokkal jobban értem meg magam nőkkel, a férfiak gondolkodás nekem túl egyszerű túl érzelmentes olyan kanos hozzám távol áll, talán kicsit feminin férfi vagyok, így elsősorban a lányokkal szeretek barátkozni. Többször előfordult már az hogy így barátkozás céljából találkoztam nökkel,, az elején így megbeszéltük hogy ez csak barátság, merthogy én sem vonzódok hozzájuk annyira és ők sem, így lényegében barátok lettünk, de eddig többször előfordult már az hogy a lány barát vagy filmnézés közben meg akart csókolni vagy beismerte hogy többet érez irántam és a barátkozást így nem működik tovább vagy barátok maradtunk de így jelezte hogy ő mégis többet szeretne, szerintem ezek nem igaz barátságok ha valaki többet akar.
De miért éreznek többet, miért nem lehet hogy csak a barátságot folytatni, hogyan legyenek így barátaim?
Nyilvánvalóan azt akarod olvasni, hogy egy rendkívül vonzó, empatikus, szimpatikus gondolkodású, fess fiatalember vagy, aki annyira ellenállhatatlan, hogy minden nőismerőse beleszeret. Tessék, leírtam.
Amúgy meg neked egyik nőismerősöd se jön be annyira, hogy viszonozd az érzelmeit? Látens meleg vagy? Vagy a szép szövegeid ellenére úgy véled, neked a legjobb jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!