Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinek mi volt a legrosszabb,...

Kinek mi volt a legrosszabb, legfájdalmasabb ghostingja itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Tehát olyan, amikor nagyon jót beszélgetett valakivel, és az illető hirtelen eltűnt minden előjel nélkül. Hány évesek voltatok, mi volt a téma és miért kedvelted az illetőt?

2024. jan. 11. 14:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

16 voltam, ő is

Nem volt konkrét téma (bár a fő rajzolás-kreatívkodás volt), azért szerettem vele beszélgetni, mert ő volt az egyetlen, akivel tényleg megvolt az összhang, nem erőltetett volt a beszélgetés. Erre egyszer csak eltűnt, minden előjel nélkül.. :/

2024. jan. 11. 18:06
 22/37 anonim ***** válasza:

18-as!

Vagy hülye vagy, vagy provokálsz. Ha nem vagyok vevő az ismerkedésre, akkor nem beszélek meg a másikkal találkozót.

Ha meg hónapokig beszélgetek valakivel napi szinten, akkor legalább elköszönök mielőtt eltűnnék.

2024. jan. 11. 18:07
 23/37 A kérdező kommentje:

22

Erről van szó. :-)

2024. jan. 11. 18:10
 24/37 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon régen volt: elkezdtünk sokat beszélgetni, úgy tűnt, hogy lelki társak vagyunk. Elkezdtünk többet érezni egymás iránt és megbeszéltük, hogy várunk egymásra és találkozunk, amit lehet. Összejött egy sráccal titokban, közben itt tartott engem és végül itt hagyott. Szóval kiderült, hogy hazugság volt az egész.
2024. jan. 11. 21:35
 25/37 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez, mert attól, hogy valakivel adott esetben elbeszélgetek akár virtuálisan akár élőben még rohadtul nem leszünk örök barik, nem lesz fontos számomra és lehet nem akarok vele többet beszélni az adott témán túl.
2024. jan. 11. 21:54
 26/37 anonim ***** válasza:

Lehet itt ismerkedni, de amíg egy nyomorult emailt, tel számot, facebook ot nem ad meg, addig ez semmi. Még annyi se.

És ha ez neked normális, akkor ne akarj többet.

Még a nemébe se lehetsz biztos. Tudod hány ember unatkozik fake regisztrációkkal, merthogy nekik sem válaszolnak a lányok :D

2024. jan. 11. 22:01
 27/37 anonim ***** válasza:
Pontosan, tel szám nélkül a postás bácsi többet jelent neki, mint te.
2024. jan. 11. 22:02
 28/37 A kérdező kommentje:

25

Ugyanakkor ezekből lesznek az új barátok, mivel a mostani barátaid is idegenek voltak egykor.

2024. jan. 12. 07:36
 29/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy itt valóban nem lehet tudni, hogy tulajdonképpen kivel is beszélgetsz. Mármint milyen emberrel. Nagyon nem adja át még egy hosszú levelezés sem az ember valós személyiségét.
2024. jan. 12. 10:33
 30/37 A kérdező kommentje:

29

De ha esélyt sem adsz neki, úgymond: nekem ne írjanak, én csak adott témában beszélek stb. Akkor soha nem is lesznek új barátaid. Nem tudhatod hogy honnan jön a következő, lehet épp innen

2024. jan. 12. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!