Kinek mi volt a legrosszabb, legfájdalmasabb ghostingja itt gyakorin?
16 voltam, ő is
Nem volt konkrét téma (bár a fő rajzolás-kreatívkodás volt), azért szerettem vele beszélgetni, mert ő volt az egyetlen, akivel tényleg megvolt az összhang, nem erőltetett volt a beszélgetés. Erre egyszer csak eltűnt, minden előjel nélkül.. :/
18-as!
Vagy hülye vagy, vagy provokálsz. Ha nem vagyok vevő az ismerkedésre, akkor nem beszélek meg a másikkal találkozót.
Ha meg hónapokig beszélgetek valakivel napi szinten, akkor legalább elköszönök mielőtt eltűnnék.
22
Erről van szó. :-)
Lehet itt ismerkedni, de amíg egy nyomorult emailt, tel számot, facebook ot nem ad meg, addig ez semmi. Még annyi se.
És ha ez neked normális, akkor ne akarj többet.
Még a nemébe se lehetsz biztos. Tudod hány ember unatkozik fake regisztrációkkal, merthogy nekik sem válaszolnak a lányok :D
25
Ugyanakkor ezekből lesznek az új barátok, mivel a mostani barátaid is idegenek voltak egykor.
29
De ha esélyt sem adsz neki, úgymond: nekem ne írjanak, én csak adott témában beszélek stb. Akkor soha nem is lesznek új barátaid. Nem tudhatod hogy honnan jön a következő, lehet épp innen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!