Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinek mi volt a legrosszabb,...

Kinek mi volt a legrosszabb, legfájdalmasabb ghostingja itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Tehát olyan, amikor nagyon jót beszélgetett valakivel, és az illető hirtelen eltűnt minden előjel nélkül. Hány évesek voltatok, mi volt a téma és miért kedvelted az illetőt?

2024. jan. 11. 14:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
65%

Gyakorlatilag minden fajtájával találkoztam már itt a ghostingnak. Volt nem is egy olyan nő, aki több hónap napi szintű beszélgetés után tűnt el egyik napról a másikra.

Volt aki a megbeszélt találkozónkra felejtett el eljönni. És olyan is akitől én köszöntem el tök normális hangnemben, erre kért még egy esélyt. Én megadtam neki a második esélyt, erre eltűnt egy szó nélkül. Gondolom itt csak arra ment ki a játék ,hogy nehogy már ő legyen lepattintva.

Inkább dühítőek ezek mint fájdalmasak. Fájdalmas csak egy volt azok közül akik nem jöttek el a megbeszélt találkozóra. Az azért volt fájdalmas, mert pontosan tudtam, hogy egy másik csávóval találkozik helyettem. Azért tudtam, mert azt a csávót is itt szedte össze, és én szoktam beszélgetni a sráccal.

2024. jan. 11. 16:15
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

11, jó, mondjuk az ittlévők 90%-a nem vevő az ismerkedésre, abszolút nem azért van itt. Engem is betaláltak már olyanok akik egyértelműen ismerkedni akarnak és amint ez leesik én is ignorálom őket. Ez nem egy társkereső oldal. Csak sokan összekeverik azt, hogy elbeszélgetünk kedélyesen valamiről, meg azt, hogy mi most aztán húde ismerkedünk és megalapozunk a kémiának.

F30

2024. jan. 11. 16:18
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
3 erőltetve már nem olyan
2024. jan. 11. 16:18
 14/37 A kérdező kommentje:

12

Had hívjam fel a figyelmed az Ismerkedés kategória Társkeresés alkategóriájára.

2024. jan. 11. 16:23
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es vagyok!

12-es!

Nyilván én olyan emberekről írtam, akik vevők voltak az ismerkedésre. Hiszen meg volt beszélve például a találkozó.

2024. jan. 11. 16:29
 16/37 anonim ***** válasza:

Szerencsésnek mondhatom magam, mert pár évvel ezelőtt többször is találkoztam innen valakivel.

Sajnos ő eltűnt,pedig utána még írogattunk egymásnak.Pedig hosszú évek után nekem nagyon sokat jelentett lelkileg,azt hittem, hogy ....:/

Azóta nem volt senki.

F

2024. jan. 11. 16:37
 17/37 anonim ***** válasza:
40%

#14:

Mi meg hadd hívjuk fel a figyelmedet, hogy értelmezési zavarban vagy. Az Ismerkedés és a Társkeresés azok témakörök, nem azért vannak ott, hogy ott majd fiúkkal/lányokkal chat-elhetsz. A Gy.K. nem társkeresőnek indult, és a mai napig nem az. Teccikérteni?

2024. jan. 11. 17:54
 18/37 anonim ***** válasza:

#15:

Te lehet, hogy vevő voltál az ismerkedésre, de ők már nem. Hiszen csesztek elmenni a találkozóra.

2024. jan. 11. 17:57
 19/37 A kérdező kommentje:

17

Na és akkor vajon miért nem lehet az Ismerkedés kategóriában értékelni a válaszokat? Ha tényleg csak témakör lenne, ugyanúgy lehetne értékelni mint a többi kategóriában. De nem lehet.

2024. jan. 11. 18:00
 20/37 A kérdező kommentje:

18

És ezt vajon, kérdezem azoktól akiket érint, miért nem lehet megírni normálisan? Miért kell pofára ejteni az embert? Nem neked szól 18-as bocsi, azoknak akikről te is beszélsz

2024. jan. 11. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!