Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm “jóban maradt” az...

A barátnőm “jóban maradt” az exemmel. Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Utólag derült ki, hogy az exem 3x is megcsalt különböző lányokkal, miközben végig azt mondta, hogy sosem tudna bántani és mindennél jobban szeret, velem akar élni stb stb…1 megcsalásról tudtam, azt megbocsajtottam neki, mert azt mondta csak egy csók volt és nagyon megbánta, én mindennél jobban szerettem+barátnőm is támogatott, hogy oldjuk meg együtt ezt a problémát.

Rengeteg sírtam és fogytam. Aztán úgy szakított velem, mintha semmit sem jelentenék neki, és még aznap lefeküdt mással. Első szerelem volt az életemben, 1 évembe telt úgy ahogy túllépni rajta és elengedni őt, de a barátnőm végignézte, hogy mennyire mélyen voltam a történtek miatt, pszichológushoz jártam, csúsztam az egyetemen stb…

Az exemnek és barátnőmnek együtt van néhány órája az egyetemen, és tegnap is arra mentem be, hogy 4-en együtt kávéznak. Facebookon/instán is még likeolja az exem képeit, és annyira rosszul esik. Ez normális? (Nem legjobb barátnőm)

2024. jan. 10. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Ha csak egy sima nézeteltérés miatt szakítottak volna és tudná a barátnőd, hogy téged ez nem zavar, akkor persze spanoljanak csak. Így, hogy valószínűleg végig látta az egészet, tudta mi történt a háttérben nekem személy szerint nem lenne kedvem egy ilyen pasival jópofizni, de azt érezném barátként is elbuktam miután láttam, hogy többször is megcsalta, rosszul van a barátnőm én meg itt kávézgatok a palival. Én nem tudom kinek mi fér bele, de nekem nincs közös témám egy ilyen sráccal. Most tegyük félre, hogy tini szerelem, mert szerintem ez később is pont ugyanilyen gáz.
2024. jan. 11. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Ja, az itteni hp-knek bőven belefér. Az ilyen nem barát, azt se tudja merre van az arra, teljes érzelmi analfabéta, azt nem tudom maguktól ilyenek vagy "pszichológus", "kócs" segít nekik ebben a véleményükben. Lehet amúgy hogy egyszerűen így születtek.
2024. jan. 11. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha beszélőviszonyban maradtak, az egy dolog, de ha ilyen haveri (baráti?) kapcsolatban, az másik. Én veled értek egyet, nem kéne így viselkednie, főeg azok után, hogy pontosan tudja mit múvelt veled (meg hát saját maga miatt is- egy ilyen ember csak nem hiányozna annyira az életéből)
2024. jan. 11. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Normális, hogy rosszul esik, mert elég patkány volt veled a csávó. De pl velem már szakította meg barátnőm a kapcsolatot azért, mert elhívtak egy iszogatásra, ahol ott lesz az exe is, pedig ő szakított és tök rövid ideig voltak együtt, szex se volt pl. Na ez nem normális, azért ennyire ne szabja már meg nekem, hogy ki lehet még egy asztalnál velem.
2024. jan. 11. 15:29
 15/16 Ignis Subdialis ***** válasza:
53%
Jogosan esik rosszul. De! Eleve az, hogy kifogtál egy bántalmazót (nem, ez nem kicsit, hanem nagyon bántalmazó kapcsolat volt, a lehető legtipikusabb), meg hogy egy olyan barátnőd van, akinek szintén a béka sgge alatt az érzelmi intelligenciája, hogy szóba áll valakivel - mindegy milyen viszonylatban - akiről tudja, miket művelt - ez azt mutatja, hogy még sok hátra van a pszichológus segítségével végzett önismereti munkádból! Egészséges önértékelésű emberek körül nincsenek ilyen elemek!
2024. jan. 12. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk ha a barátnőm kiakadna azon, hogy három SZAKTÁRSAMMAL kv-zok - akik közül egyik épp az ő exe - elég furcsán néznék rá, hogy ez most mi.

Vagy innentől kezdve ne beszélgessek x-szel, csak mert neki baja van vele??? :D Hát, persze...

2024. jan. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!