A barátnőm “jóban maradt” az exemmel. Jogosan esik rosszul?
Utólag derült ki, hogy az exem 3x is megcsalt különböző lányokkal, miközben végig azt mondta, hogy sosem tudna bántani és mindennél jobban szeret, velem akar élni stb stb…1 megcsalásról tudtam, azt megbocsajtottam neki, mert azt mondta csak egy csók volt és nagyon megbánta, én mindennél jobban szerettem+barátnőm is támogatott, hogy oldjuk meg együtt ezt a problémát.
Rengeteg sírtam és fogytam. Aztán úgy szakított velem, mintha semmit sem jelentenék neki, és még aznap lefeküdt mással. Első szerelem volt az életemben, 1 évembe telt úgy ahogy túllépni rajta és elengedni őt, de a barátnőm végignézte, hogy mennyire mélyen voltam a történtek miatt, pszichológushoz jártam, csúsztam az egyetemen stb…
Az exemnek és barátnőmnek együtt van néhány órája az egyetemen, és tegnap is arra mentem be, hogy 4-en együtt kávéznak. Facebookon/instán is még likeolja az exem képeit, és annyira rosszul esik. Ez normális? (Nem legjobb barátnőm)
Teljesen megértem hogy rosszul esik hisz így gyakrabban látod az exed DE az elsővel értek egyet
Azért mert ti szétmentetek még a barátnőd nem köteles utálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!