A baratnom az 'exemmel' van egyutt, de nem tud rola?
Te még azelőtt voltál neki, hogy ők összejöttek, nem? Akkor nem vagy hibás semmiben.
Nekem anno a legjobb barátnőm jött össze az exemmel, akivel előtte másfél évig jártunk, és részemről akkor elég nagy volt a szerelem. Mi már szakítottunk, amikor ők összejöttek, de a barátnőm nem mondta el nekem. Sőt, amikor konkrétan rákérdeztem, hogy tudja-e, kivel van most a srác, szembehazudott, hogy fogalma sincs... (pedig vele volt).
Utólag azt mondta, nem akart engem megbántani ezzel, ezért nem mondta el. Pedig valójában pont a hazugsággal bántott meg, hiszen én már nem voltam együtt a sráccal (és én szakítottam amúgy), az nem érdekelt, hogy újra csajozik, nekem is volt már más... viszont a hazugság, az nagyon rosszul esett.
Szóval az őszintétlenség szerintem rosszabb, mint egy olyan fiú, aki mindkettőtöknek megvolt, persze csak ha nem egyszerre...
Én leülnék vele komolyan megbeszélni.
Mert ha komolyan akarja a kapcsolatot a sráccal, akkor tudnia kell, hogy együtt voltatok. Ez az infó kell neki mind a ti barátságotok, mind a párkapcsolata folytatásához.
Minél előbb!
Mert az nem kérdés, hogy ki fog derülni valamikor. És akkor inkább előbb, mint utóbb. Mert ha ez fáj valakinek, akkor inkább még akkor fájjon, amikor nincsenek erős érzelmek.
Csak ez után terelődhetnek valós mederbe hármótok egymáshoz fűződő kapcsolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!