Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az oka annak ha valaki...

Mi az oka annak ha valaki teljesen a múltban él?

Figyelt kérdés
Vagyis nem hajlik új baratsagok felé, mindig a régieket akarja helyrehozni illetve visszakapni.

2024. jan. 3. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

*Beleavatkoztak az életébe okkult eszközökkel, és okkult módszerrel (mágia, boszorkányság)*

Fekete mágia-rontás, kapcsolati rontás (akár társ, akár barát, akár munkakapcsolat, akár ismeretségi kör-ez takarja a kapcsolati rontás)

Ilyenkor a barátságok, a társkapcsolatok, családi kapcsolatok szét mennek, viták és egyebek.. de ezt hagy ne. Rövíditve olyan helyzet, amikor az adott kapcsolat megszakad-ez is volt a cél. Akár magánéldet, akár munkakapcsolat.

Szexuál-mágiaban is szintén rontás-ezt hagy ne ecseteljem, mert a gyomrom forog már...

2024. jan. 3. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Csatlakozok akik azt irtak ragaszkodik hozzajuk,megszerette oket, em tud masokkal ugy kapcsolodni.Nekem is pl.ilyen dolgok miatt hianyzik egy szemely.Es hiaba van 3-4 allando szemely az eletemben akikkel jo is a kapcsolatom az 5.ket nem tudjak potolni.Olyan szemelyt meg a megszakitas ota nem talaltam aki ezt potolna.Ez egy vesztesegerzes amin tul kell lepni es bizonyara valtoztat is bennem valamit.
2024. jan. 3. 13:32
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: A saját szemeddel láthatod mit művel az örjöngő, aki ma is le lett leplezve.

Az életed a tiéd, ahogy a döntésed is. A szabad akarathoz való jog minden embert megillett.

Nagyon sok információt kaptál amik hosszú éve kutatásaiból a valóságot mutatják, számtalan bizonyítékkal.

Ébredj fel, és harcolj, hogy szabad légy, és senki ember fia ne tudjon hatalmat gyakorolni feletted. Senki, semmilyen alantas ösztöne miatt.

Jogod van, hogy ne hagyd anyagi érdek miatt hagyni azt amit tettek veled.

A legjobbakat kívánom az életedre, és adjon neked a Mindenható Isten 7x-es kárpótlást mindazért a szenvedésekért amiken keresztül mentél idáig.

Minden jót Neked.

2024. jan. 3. 13:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Akik okkult mágiával jönnek egy ilyen kérdéshez mit éreznek, milyen bolygóról jöttek?
2024. jan. 3. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

14 Minuszoló bajnok, nem unod még? nem bőgtél még le eléggé? Kell még? Rám meg azt mondasz amit akarsz. Lepereg.

Ha 0-ra is teszed le a Gyíkes százalékom, és az összes akadályt amit csak tudsz teszel, Isten akarata az volt, hogy eljusson az illetőhöz az üzenet. És bármit is mondasz rólam-már lényegtelen.

2024. jan. 3. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem dobok mínuszt senkire, én viszont túl nyomó többségben zöld kezet kapok. Gondolom meg van az oka, hogy miért pontoznak le ennyire, nem is értem miért.... további jó szórakozást!
2024. jan. 3. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:

#15:

Én csak azért pontoztalak le, mert szó szerint ömlik a szar a szádból. De csinálj csak minél nagyobb segget belőle. 😄

2024. jan. 3. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

15=17

Köszi, megint sikerült engem igazolnod:DD

2024. jan. 3. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
Csalódás - múltban, jelenben, volt barátokban, és ebből adódóan a barátságra való igény leépülése.
2024. jan. 3. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg lezáratlan, régi élethelyzetben van benne.
2024. jan. 3. 19:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!