Normális helyzetben hogyan van kezelve olyan, hogy a szülőt nem érdeklik azok a tevékenységek amik a felnőtt "gyereket" igen?
Nem érdekli, vagy hülyeségnek is tartja.
Ha nincs kapcsolat, akkor meg az a baja.
Kérdező, könyvtáros vagyok, nekem lételemem az olvasás. Tegnap is ott olvastam apa mellett. Intelligencia kérdése, hogy ki mennyire tartja tiszteletben a másik hobbiját. Aki leszólja, csak azért, mert őt ez nem érdekli, az szerintem nem nevezhető intelligens embernek.
Igen, engem leszólt.
Köszönöm azért hogy megerősítettetek ebben!!
A párom hobbija a kertészkedés, a szüleit annyira nem érdekli, de a nagyszüleivel órákig tud erről beszélgetni. A szülei se szólnak bele, nem tartják hülyeségnek, csak nem érdekli őket.
Én inkább az olvasós típus vagyok, az én szüleimet se kötik már le annyira a regények, de ha elmesélem, mit olvastam, szívesen hallgatják.
Miért kellene ezt bárhogy kezelni?
A apámat 10 éve nem láttam, beteg ember
Az anyám egy totál egyszerű videki nő, az a tipikus nagyon egyszerű, a barátai is ilyenek
Van olyan akinek tényleg kiesek a kapa a száján és azzal van jóban
Érettségijük sincs meg
Én meg utaztam, beszélek nyelveket, rengeteg érdekes dologról olvasok folyton, tanultam művészettörténelmet, nem tartom magam egy egyszerű esetnek
Hogy kellene ezt kezelni?
A gének furàk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!