A csúnya embereket mindenhonnan kiutálják?
"Illetve elvárják tőlük, hogy csicskák legyenek?"
Mi ez a sztereotípia és hozzáállás? Miért kéne valakit azért utálni, ahogy kinéz? Orbán Viktorunk sem egy Chris Hemsworth, mégis miniszterelnök, a többi több hónapos terhesnek kinéző politikusról nem is beszélve...
3
A szép embereknek akkor is vannak nyalói ha kőbunkók.
Ellenben a csúnya embernek extrán kedvesnek és segítőkésznek kell lennie. Ami zavaróan igazságtalan.
A szépség egy szubjektív fogalom. Nem vagyok egy Adonis, mondhatni csúnya vagyok és mégis vannak barátaim.
Az önértékeléseddel van baj. A csunyaságodra fogod a sikertelenségedet.
Engem nem utálnak ki, mert olyan a hozzá állásom. De látszik, hogy sokszor levegőnek néznek, meg csak szigorúan barát zóna a nőknél...
Táncolni pl a legjobb nők is táncolnak velem, mert a férifakból nagyon kevés szeret, de ennyi.
Nem.
Viszont az alacsony önbecsülésű és önbizalmú emberek képesek azt is támadásnak, ellenük irányuló rosszindulatnak értelmezni, ami abszolút nem az.
Aki önmagát csúnyának definiálja, az elég nagy valószínűséggel alacsony önbecsülésű.
Szóval a válasz az:
Nem, nem jellemző és általános, hogy a csúnya embereket mindenhonnan kiutálják és elvárják tőlük, hogy becsicskuljanak.
Viszont az jellemző, hogy a magukat csúnyának tekintő emberek azt érzik, hogy őket kiutálják mindenhonnan és elvárják tőlük, hogy becsicskuljanak.
Halk megjegyzés:
Nem csoda, hogy utálva érzi magát az, aki utálja önmagát. Elvégre... valaki tényleg utálja őt: ő maga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!