Aki fél kimenni, nem érzi magát biztonságban az emberektől az mitől lehet? Iskolai szívatás, csúfolás váltja ki ezeket?
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 19:26
1/5 A kérdező kommentje:
Ugye fiatal korban a külső a legfontosabb, ha abban hiányos vagy akkor minden nap eszedbe juttatják, nehogy kicsit jól érezd magad.
2023. dec. 26. 19:26
2/5 anonim válasza:
Én a férfiak miatt nőként, főleg mióta rájöttem hogy mennyi zaklatást is kaptam és csak most tudatosult a vírus miatti ptsd óta
3/5 anonim válasza:
Ki mondta neked azt, hogy az aki nem megy ki, az fél kimenni?:D Melyik magát pszichomókusnak tartó egyed?:D Akinek lila gőze nincs a valóságról-tegyük hozzá:D
4/5 anonim válasza:
Van aki nem szeret ki menni.
Van aki lusta.
Van aki valóban fél hogy mitől az általában a másik embertől vagy az állatoktól, de van aki a balesettől fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!