Miért akarok jóban lenni egy emberrel még akkor is ha bunkó velem?
Figyelt kérdés
nem értem miért akarok jóban lenni vele és ez összezavar. néha nagyon kedves és sokat nevetünk meg hülyéskedünk viszont máskor nagyon bunkó és le akar rázni. tudom hogy bárkinek lehet rossz napja. de úgy érzem nem érdemeltem meg hogy rajtam vezesse le. a mi kapcsolatunk egyébként elég érdekes és nem tudom mit gonoljak róla. azt mondja hogy nem kedvel vagy kevésbé mint egy barátomat de közben (a barátom szerint akit elvileg jobban bír)velem jobban elvan. pl velem olyan dolgokrol is beszél amiről a másik emberrel nem és még sok apró dolog. legalábbis is a barátom ezt mondja. de én úgy látom ő vele talán jobban el van ami engem azért zavar mert kiközösitve érzem magam néha. a barátom szerint pedig pont hogy nem így van. sokat szokott piszkálni de közben mosolyog szóval nem mondja komolyan. néha túl messzire megy és megbánt én pedig nem tudom hogy mondjam meg ezt. mondtam hogy "ne bánts" mg hogy "ez fájt" de nem veszi komolyan. mostanában bunkóbb mint eddig pedig nagyon kedves vagyok vele és segítek amiben tudok. fogalmam sincs talán nyomultam vagy idegesítem őt? sok jó emléket szereztem vele és nem értem mi történt. nem ismerem még igaz rég óta talán ez is egy ok. mit gondoltok? (sajnálom ha zavaros)2023. dec. 12. 23:31
1/5 anonim válasza:
Te lány vagy, ő pedig fiú? Az a bizonyos barátod milyen nemű?
Hány évesek vagytok?
Bejön neked?
Tényleg kicsit katyvasz, amit leírtál, próbálom elképzelni a szitut :)
2/5 anonim válasza:
adj neki egy esélyt! beszélj meg vele mindent! Nekem is volt ilyen barátom egy személyes elbeszélgetés lehet sokat segít. Nem depressziós véletlen a barátod? Lehet saját magával van csak baja. Mondd el neki őszintén a helyzetet! Nálam is volt ilyen, és már 3 éve barátok vagyunk. Ha nem jön össze beszélgetés után sem, akkor hagyd! De ha sok jó emlék akkor ne hagyd elveszni!
Szurkolok! 😁
3/5 anonim válasza:
Nem ismered régóta. Lehet nem alakult ki a kölcsönös bizalom. Hivd el valahová többször. Ha nem jön így járt.
Beszéljétek át normálisan az egészet.
4/5 anonim válasza:
Kérdésed megfogalmazása alapján szerintem veled van a probléma.
5/5 A kérdező kommentje:
az elsőnek válaszolva én lány vagyok ő pedig fiú és nem jön be nekem, 16 évesek vagyunk mind a ketten. a 4.nek válaszolva remélem nincs igazad mivel én próbálok kedves lenni és mindenben segítek amiben tudok neki fogalmam sincs mit ronthatok el
2023. dec. 19. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!