Ha egy emberrel csak 1x beszélgettem, de folyton selfieket kéreget és én nem akarok neki küldeni, akkor mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Nem akarok bunkónak tűnni, de nem szeretnek magamról képeket küldeni, és én ezt már meg is mondtam neki, de akkor is kéregeti.
Nektek is volt már ilyen, hogy képeket kéregettek?
Egy online játékban beszélgettünk, de csak egyszer.
2021. jan. 6. 20:59
1/12 anonim válasza:
ha nem ért a szép szóból, szakítsd meg vele a kapcsolatot és így járt. ilyen értetlen idiótákra kár időt is pazarolni, akármennyire is jófejnek tűnik.
2/12 anonim válasza:
Hagyd a francba,ha ilyen érthetetlen.
3/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz küldeni neki, akkor megmondod, hogy nem küldesz. Ha nem érti, akkor így járt, tanuljon meg magyarul!
4/12 anonim válasza:
Biztos buszkelkedni szeretne a haveroknak, hogy 'felszedett' ... mond meg neki egyszeruen, hogy meg korai a tulzott bizalmaskodas.
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
5-ös hát ez jó :"D, tyű de gyorsak vagytok a válaszolásban
2021. jan. 6. 21:06
7/12 anonim válasza:
én azt írnám, hogy; várj picit.... megkérdezem a gyakorikérdésen, hogy hogyan írjam meg, hogy nem akarok küldeni..
8/12 A kérdező kommentje:
hát ezeken a válaszokon most jót röhögök, de végtére is logikus amit mondtál 7-es :D.
Egyébként szerintem engem fog h*lyének nézni, mert ugye az instámat adtam meg, ahol egy pár kép amúgy is van és akkor biztos úgy lesz vele, hogy akkor meg miért nem küldök selfiet. De nem szeretek pasiknak selfieket küldeni, főleg ha csak ennyi ideje ismerem. Pedig amúgy jól elbeszélgettünk, szóval nem azt mondom hogy csak úgy bejelöltem és nem is beszélgettem vele. Elégedjen meg azzal, amit az összes ismerősöm lát..
2021. jan. 6. 21:12
9/12 A kérdező kommentje:
na mindegy, hát ebből is tanultam
2021. jan. 6. 21:17
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. jan. 6. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!